Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Engelsk blå ordbok

engelsk-norsk/norsk-engelsk

Tillatt brukt ved eksamen. Over 85 000 oppslagsord og over 50 000 uttrykk. Etter råd fra bokhandlere er innholdet i dette standardverket for engelsk nå enda bedre tilpasset kursdeltakere og videregående skoleelever. Les mer

659,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Tillatt brukt ved eksamen. Over 85 000 oppslagsord og over 50 000 uttrykk. Etter råd fra bokhandlere er innholdet i dette standardverket for engelsk nå enda bedre tilpasset kursdeltakere og videregående skoleelever.
3000 nye oppslagsord: fremsnakke, strømme, selfie, Brexit og fake news er selvsagt med. Omtrent 40 % av artiklene er blitt forbedret fra forrige utgave - blant annet er tusener av nye uttrykk og eksempler har kommet til.
Boken dekker britisk og amerikansk engelsk fra slang og dagligspråk til fagord og formelt språk. Kjønn ved norske oppslagsord og uregelrett bøyning av norske verb er til hjelp for brukere med andre morsmål. Midtsidene innholder alt man trenger av grammatikk og praktiske opplysninger.
Ordboken er oversiktlig og uten vanskelige forkortelser. Idiomer (sulten som en ulv), faste forbindelser (nedlegge veto) og preposisjonsuttrykk (distant from, distant with) er plassert i alfabetisk rekkefølge under oppslagsordene, da uttrykk er noe av det vanskeligste å håndtere i et fremmed språk . Se flere detaljer på kunnskapsforlaget.no/engelsk

Medlemsvurdering:
Dette må være en av de bedre ordbøkene mellom engelsk og norsk. Boken inneholder nesten alle tenkelige ord (bortsett fra fagspråk som du må over i tekniske ordbøker eller lignende for å få tak i). Den har en fin skriftstørrelse, som hverken er så liten at det er vanskelig å lese ordene, eller så stor at det blir plass til få ord på hver side. I midten finnes en liten grammatikkdel hvor det tas for seg forskjellige bøyninger og forskjeller mellom amerikansk og britisk. Boken er en stor kloss, men absolutt verd det med tanke på alle ordene som har blitt stappet inn. En liten lommeordbok holder ikke hvis man vil ha et ordentlig hjelpemiddel.

Edderkopp

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kunnskapsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål Engelsk Flerspråklig
ISBN
9788257320560
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
21 x 15 cm
Serie
Kunnskapsforlagets blå ordbøker

Kunders vurdering

g
gunda.halvorsen halvorsen – 06.07.2016

– engelsk blå ordbok

E
Edderkopp – 03.09.2009

– Dette må være en av de bedre ordbøkene mellom engelsk og norsk. Boken inneholder nesten alle tenkelige ord (bortsett fra fagspråk som du må over i tekniske ordbøker eller lignende for å få tak i). Den har en fin skriftstørrelse, som hverken er så liten at det er vanskelig å lese ordene, eller så stor at det blir plass til få ord på hver side. I midten finnes en liten grammatikkdel hvor det tas for seg forskjellige bøyninger og forskjeller mellom amerikansk og britisk. Boken er en stor kloss, men absolutt verd det med tanke på alle ordene som har blitt stappet inn. En liten lommeordbok holder ikke hvis man vil ha et ordentlig hjelpemiddel.

f
fsf – 01.11.2008

– Denne ordboken er veldig gjennomført, godt oppbygd og grundig. Den har alle tenkelige ord, og er en perfekt skoleordbok. Denne ordboken er lett å lete i, den har en veldig behagelig font og skriftstørrelse. Boken har fine illustrasjoner til fremmedord, som gjør søken etter ord lettere enn ved andre ordbøker. Denne ordboken er veldig fyldig og god. Noe som gjør den god å ha ved hjemmearbeid for både ungdomsskole og vidergående skole. Men den er også hendig å ha ved eksamen. Boken er i og for seg en veldig god skoleordbok. Denne boken er en skoleordbok som både elever og lærere kan bruke som en god ressurs.

e
ella – 17.08.2008

– Noen ganger har jeg behov for å slå opp et engelsk ord og se hva det betyr på norsk. Andre ganger vet jeg ikke det engelske ordet for noe, og trenger litt hjelp. For noe siden ble jeg bedt om å oversette et stykke av en bok til engelsk. Jeg kom ikke så langt før jeg oppdaget min utilstrekkelighet. Så da var det ingen annen utvei enn å kjøpe seg en mer omfattende ordbok, og valget falt på denne. Det var mer enn tilstrekkelig, og senere har jeg hatt god nytte av den. Når det gjelder å studere engelsk, er jeg nok mer tilhenger av engelsk-engelsk-dictionary, men jeg må, som nevnt over, innrømme at det også er behov for en ordbok som dette. Kunnskapsforlagets blå ordbøker skuffer ikke. Kjekt å ha!

s
ss – 24.06.2007

– En bok du rett og slett ikke klarer deg uten. Da jeg begynte på videregående måtte jeg gå til innkjøp av en ny ordliste og valget falt på denne. Denne ordlisten inneholder absolutt alt du trenger for å kunne få en grei karakter i engelsk. Boken er delt i to med en engelsk-norsk orliste og en norsk-engelsk ordliste. Til sammen har boken mer enn 100 000 ord. I tillegg har boken noen blå sider der man kan finne noe gramantikk, forkortelser, forskjeller mellom engelsk og amrikansk o.s.v. Denne store blå murklossen har blitt en viktig del av min skoledag og er utrolig nyttig.

L
LJ – 29.11.2004

– Den blå ordboken er et godt alternativ for de som bruker engelsk i hverdagen. Det kan for eksempel være elever ved videregående skole eller de som har behov for å henvede seg til noen engelskspråklige i jobbsammenheng. Den passer også godt til privat bruk, for eksempel dersom det er et ord i ei bok eller en film du ikke forstår. Ordboka har 100 000 oppslagsord, nesten 1000 sider og veier ca 1,6 kilogram. Den er oversiktlig og inneholder faste uttrykk og idiomer. Den inneholder også diverse språklige tips og har en fyldig midtdel med rettskriving og brevoppsett m.m. Med andre ord ei helt grei ordbok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Engelsk blå ordbok:

Say what?!

Vibecke C.D. Haslerud Steenfeldt-Foss
Innbundet 
354,- 389,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv