Rabattkode: skuddår for -29% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kunnskapsforlagets store norske ordbok

Kunnskapsforlagets store norske ordbok er en omfattende definisjons- og betydningsordbok for bokmål. Den er et uunnværlig hjelpemiddel i yrkeslivet og hjemme. Ordboken egner seg for journalister og studenter og for øvrig alle som trenger et stort ordforråd. Les mer

579,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Kunnskapsforlagets store norske ordbok er en omfattende definisjons- og betydningsordbok for bokmål. Den er et uunnværlig hjelpemiddel i yrkeslivet og hjemme. Ordboken egner seg for journalister og studenter og for øvrig alle som trenger et stort ordforråd. Boken rommer det sentrale ordforrådet i norsk, foruten mange fremmedord, fagord og en del dialektord. Redaksjonsspråket er moderat bokmål.
Denne utgaven har med et stort antall nye oppslagsord. En annen nyhet er at de fleste forkortelser er erstattet med full skrivemåte av ordene. Uoffisielle skrivemåter er i den nye utgaven oppført i henvisningsartikler.

Tor Guttu (f. 1937) er tidligere førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo og en av Norges ledende leksikografer. Han er bl.a. hovedredaktør for Det Norske Akademis Store Ordbok tidligere Norsk Riksmålsordbok). Tor Guttu er medlem av Det Norske Akademi for Språk og Litteratur.

Detaljer

Forlag
Kunnskapsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788257322342
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
25 x 18 cm

Kunders vurdering

N
Niko E. – 03.03.2021

– Flott!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunnskapsforlagets store norske ordbok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fuglefryd
199,-

Fuglefryd

Anne Havåg Holter-Hovind
Innbundet 
199,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv