Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tanums store rettskrivningsordbok

Norges mest omfattende autoritative rettskrivningsordbok for bokmål. Bygger på 75 års sammenhengende arbeid av ledende norske ordbokforfattere. Over 210 000 artikler. Inneholder alle tillatte ord- og bøyningsformer, med krysshenvisninger. Les mer

579,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Norges mest omfattende autoritative rettskrivningsordbok for bokmål. Bygger på 75 års sammenhengende arbeid av ledende norske ordbokforfattere. Over 210 000 artikler. Inneholder alle tillatte ord- og bøyningsformer, med krysshenvisninger. Uttale. Fremmedord. Fagtekniske ord. Geografiske navn. Forkortinger. Et stort antall sammensatte ord, med grammatiske opplysninger. Utgis i samråd med Språkrådet. Redaktør for 10. reviderte utgave: Boye Wangensteen. Med boken følger en kode som gir deg 6 måneders tilgang til Tanums store rettskrivningsordbok på www.ordnett.no.

Medlemsvurdering:
Alle hjem med respekt for seg selv bør vel egentlig ha en skikkelig ordbok - eller? Her har du samlet 300 000 ord og du får med andre ord mange ord for pengene. Uvurderlig når du skal sjekke rettskrivning, bøyningsformer etc. og ikke orker å logge deg på internett for å få tilgang til en enklere gratisordbok på nettet. Ikke minst er det relevant å oppdatere seg på nye norske ord og tillate skrivemåter. Uansett din alder har det garantert skjedd endringer siden du gikk ut av grunnskolen. Supert oppslagsverk i hendig format som kommer til å bli brukt av alle som har en viss interesse av språk, grammatikk og ikke minst kryssordløsere.

xy

Detaljer

Forlag
Kunnskapsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788257321505
Utgave
10. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
25 x 18 cm

Kunders vurdering

x
xy – 07.08.2008

– Alle hjem med respekt for seg selv bør vel egentlig ha en skikkelig ordbok - eller? Her har du samlet 300 000 ord og du får med andre ord mange ord for pengene. Uvurderlig når du skal sjekke rettskrivning, bøyningsformer etc. og ikke orker å logge deg på internett for å få tilgang til en enklere gratisordbok på nettet. Ikke minst er det relevant å oppdatere seg på nye norske ord og tillate skrivemåter. Uansett din alder har det garantert skjedd endringer siden du gikk ut av grunnskolen. Supert oppslagsverk i hendig format som kommer til å bli brukt av alle som har en viss interesse av språk, grammatikk og ikke minst kryssordløsere.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tanums store rettskrivningsordbok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-
Tre lys
99,-

Tre lys

Claire Keegan
Innbundet 
99,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv