Involverende endringsledelse - 
      Bo Vestergaard
    
      Kaia Holen Lovas

Involverende endringsledelse

få medarbeiderne med deg

; Kaia Holen Lovas (Oversetter)

Hvordan kan man involvere medarbeiderne uten å miste styringen og hvordan styrer man uten at medarbeiderne mister eierskapet?


Involverende endringsledelse - få medarbeiderne med deg gir leseren en forskningsbasert og praktisk tilnærming til styring av involverende endringsprosesser. Les mer
Vår pris
219,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 219,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Hvordan kan man involvere medarbeiderne uten å miste styringen og hvordan styrer man uten at medarbeiderne mister eierskapet?


Involverende endringsledelse - få medarbeiderne med deg gir leseren en forskningsbasert og praktisk tilnærming til styring av involverende endringsprosesser. De siste 30 årenes forskning viser at to av tre endringsprosesser ikke skaper merverdi for organisasjonen. Men når medarbeiderne føler eierskap til formålet med forandringen og er involverte i å utvikle og prøve løsninger, lykkes det åtte av ti ganger! En tidligere utgave av denne boka vant en pris på den prestisjefylte forsker-praktiker-konferansen «Academy of Management» i USA, og utdrag av boka er trykket i Harvard Business Review.


Sagt om boka

«Vestergaard tar opp en av de store utfordringene innen endringsledelse; hvordan involvere, men samtidig lede. Boken vil være særlig interessant for ledere, prosesskonsulenter og studenter innenfor organisasjon- og ledelsesfag.»

Tom Karp, Høyskolen Kristiania


«Boken gir en solid og konsis fremstilling av hvordan arbeide med involvering i praksis, og boken er godt faglig begrunnet.»

Jon Erland Bonde Lervik, BI

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm akademisk
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 87
ISBN: 9788202661489
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Fair proces
Format: 21 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger