Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mentoring

lærende allianser

Boken beskriver hva god mentoring er, hva som kreves for at samarbeidet mellom adept og mentor skal fungere, og hvordan gjennomføre mentoringprogrammer. Boken bygger på forskning, teori og praktisk erfaring. Les mer

599,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Boken beskriver hva god mentoring er, hva som kreves for at samarbeidet mellom adept og mentor skal fungere, og hvordan gjennomføre mentoringprogrammer. Boken bygger på forskning, teori og praktisk erfaring. Ikke minst vises det til caser og historier for å tydeliggjøre hva mentoring knyttet til ledelses- og organisasjonsutvikling handler om.

Boken er av interesse for alle som er opptatt av mentoring, ledelses- og organisasjonsutvikling, eller som ønsker å utvikle seg i sin jobb- eller lederrolle.

Jennybeth Ekeland har siden 1999 arbeidet med mentoring i privat næringsliv, offentlig forvaltning og frivillig virksomhet. I tillegg har hun mer enn 30 års erfaring innen ledelse- og organisasjonsutvikling, som preger hennes tilnærming til mentoring. I årene 1987 til 2019 arbeidet hun i AFF ved Norges Handelshøyskole, og har siden vært nettverkskonsulent i AFF og selvstendig næringsdrivende. Hun er utdannet cand.paed. fra UiO, og har leder- og styreerfaring. I tillegg har hun 2-årig videreutdanning som organisasjonskonsulent fra The Tavistock Institute of Human Relations og utdannelse innen gestaltveiledning.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
302
ISBN
9788245049510
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2024
Format
24 x 17 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mentoring:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv