Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Modig lederskap

seks konkrete betingelser for å utvikle en agil læringskultur

Modig lederskap
- seks konkrete betingelser for å utvikle en agil læringskultur

Forord av Svein Oftedal, adm.dir. i Würth Norge

Digitaliseringen av samfunnet er ikke bare en teknologisk revolusjon, men også en transformasjon fra en hierarkisk, instruerende og kontrollerende ledelse og kultur («Command and Control») til en agil læringskultur. Les mer

448,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Modig lederskap
- seks konkrete betingelser for å utvikle en agil læringskultur

Forord av Svein Oftedal, adm.dir. i Würth Norge

Digitaliseringen av samfunnet er ikke bare en teknologisk revolusjon, men også en transformasjon fra en hierarkisk, instruerende og kontrollerende ledelse og kultur («Command and Control») til en agil læringskultur. En kultur der vi lærer kontinuerlig, raskt og smidig basert på erfaringer, feil og nye utfordringer. Fra en «Know-It-All» - til en «Learn-It-All»-kultur (CEO Satya Nadella, Microsoft).

Vi må ut av komfortsonen, ta risiko, feile, erfare frykt og møte motgang. Det handler først og fremst om et «modig lederskap».

Mot er egentlig ganske enkelt: Hvis vi er modige nok ofte nok, vil vi feile. Mot er ikke å si: «Jeg er villig til å ta en risiko og feile.» Mot er å si: «Jeg vet at jeg vil feile, føle ubehag og frykt når jeg forlater komfortsonen, men jeg er villig til å ta en følelsesmessig risiko og gjøre det.» Mot handler ikke om å være uten frykt, men å lære å mestre den. Sårbarhet er den følelsen vi erfarer når vi tar en risiko, er usikker, redd, men likevel våger å gjøre det.

Modig lederskap viser hva som skal til i praksis for å utvikle en agil teamkultur og modige ledere, og ikke minst å utvikle medarbeidere som lærer å ta ansvar for å lede seg selv og hverandre.

"Med Modig lederskap falt brikkene på plass på hva som kreves for å utvikle et modig lederskap,
psykologisk trygghet, vekst og innovasjon."
- Anders Fjell, adm.dir. KID

Detaljer

Forlag
Hegnar media
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
356
ISBN
9788271464356
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Format
22 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Modig lederskap:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv