Omstillinger i arbeidslivet - Egil J. Skorstad

Omstillinger i arbeidslivet

importerte moter og nasjonale tradisjoner

Ny og aktuell bok om hvordan man kan tilpasse seg endringer innenfor arbeidsliv og arbeidsvilkår.
I løpet av de siste tiårene har arbeidslivet vært preget av til dels omfattende omstillinger, innenfor både privat og offentlig sektor. Les mer
Vår pris
429,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 429,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Ny og aktuell bok om hvordan man kan tilpasse seg endringer innenfor arbeidsliv og arbeidsvilkår.
I løpet av de siste tiårene har arbeidslivet vært preget av til dels omfattende omstillinger, innenfor både privat og offentlig sektor.

Bak disse forandringene ligger det et uopphørlig ønske om å skape mer effektive virksomheter der en via smarte løsninger kan utnytte anvendte ressurser på en mer rasjonell måte. Forestillingene om hva som er smart, har endret seg kraftig i løpet av de siste årene, og i den grad de er med på å påvirke konkrete løsninger på virksomhetsnivå, påvirker de også arbeidsvilkårene for den enkelte ansatte. Det er denne koblingen mellom overordnede forestillinger, organisatoriske løsninger og arbeidslivets karakter som er hovedtemaet for denne boken. Samtidig viser den hvordan omstillinger kan være kronglete prosesser, som kan gi helt andre resultater enn det en så for seg i utgangspunktet.

Omstillinger i arbeidslivet retter seg mot alle som er interessert i det som former arbeidsdagen for vanlige ansatte. Den retter seg spesielt mot alle som til daglig er opptatt av slike spørsmål, og til studenter og forskere som har arbeidsorganisasjoner og arbeidsliv som sitt studiefelt.

Egil J. Skorstad er professor i organisasjon og arbeidslivsfag ved Høgskolen i Østfold. Han har tidligere vært forsker ved Institutt for Industriell Miljøforskning, professor ved NTNU og gjesteforsker ved Laboratoire d'économie et de sociologie du travail, Aix-en-Provence. Han har tidligere utgitt blant annet Organisasjonsformer (Gyldendal Akademisk 2002).
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal akademisk
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 151
ISBN: 9788205329737
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger