Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Operasjon Gamma

jakten på Norges farligste kriminelle miljø

I 2017 beordrer politimesteren i Oslo en operasjon for å knuse et brutal kriminelt miljø som bevæpner seg, selger narkotika, kidnapper folk og tjener penger på illegal gambling. Gjengen bak kriminaliteten kaller seg Young Bloods og har forbindelser til mafiaen på Balkan. Les mer

179,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I 2017 beordrer politimesteren i Oslo en operasjon for å knuse et brutal kriminelt miljø som bevæpner seg, selger narkotika, kidnapper folk og tjener penger på illegal gambling. Gjengen bak kriminaliteten kaller seg Young Bloods og har forbindelser til mafiaen på Balkan. Den innerste kjernen står med mer enn 200 uoppgjorte saker.
Politiet foretar massive arrestasjoner, beslaglegger penger, narkotika og våpen, men strever med å få tak i bakmennene. Så blir en ung mann skutt på Holmlia.
Hvordan kan et slikt miljø vokse frem i fredelige Norge? Forfatteren fulgte politiets Operasjon Gamma i et år. Han trenger bak politiets avmålte kommentarer og møter de kriminelle ansikt til ansikt. Det ble en reise dypt ned i Oslos kriminelle underverden der penger, makt og hevn er hverdagen.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Bokmål
ISBN
9788203297649
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Operasjon Gamma

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Operasjon Gamma:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv