Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Barneortopedi

Barneortopedi er læren om sykdommer og skader i muskel- og skjelettsystemet hos barn. Fagfeltet strekker seg fra medfødte misdannelser og sjeldne syndromer, tilskader og tilstander som sees hyppigi allmennpraksis og på legevakter. Les mer

679,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Barneortopedi er læren om sykdommer og skader i muskel- og skjelettsystemet hos barn. Fagfeltet strekker seg fra medfødte misdannelser og sjeldne syndromer, tilskader og tilstander som sees hyppigi allmennpraksis og på legevakter. Diagnostikk og behandling av barner spesielt utfordrende, men lite er mer givende enn å forbedre barns helse.
Denne boken henvender seg først og fremst til utdanningskandidater i ortopedisk kirurgi. Den er ment å være et naturlig supplement til det obligatoriske kurset i barneortopedi. I tillegg håper vi at spesialister i ortopedisk kirurgi, barneleger, radiologer og andre yrkesgrupper vil finne boken interessant. Forfatterne i boken arbeider ved landets universitetssykehus og representerer hele bredden av den norske barneortopediske fagmiljø.

Detaljer

Forlag
Legeforlaget AS
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
274
ISBN
9788292934159
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barneortopedi:

DC:0-5tm

Zero to Three (organisasjon)
Paperback 
619,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv