Barneortopedi - Ola Wiig

Barneortopedi

Ola Wiig (Redaktør) ; Anders Wensaas (Redaktør)

Barneortopedi er læren om sykdommer og skader i muskel- og skjelettsystemet hos barn. Fagfeltet strekker seg fra medfødte misdannelser og sjeldne syndromer, tilskader og tilstander som sees hyppigi allmennpraksis og på legevakter. Les mer
Vår pris
595,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 595,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Barneortopedi er læren om sykdommer og skader i muskel- og skjelettsystemet hos barn. Fagfeltet strekker seg fra medfødte misdannelser og sjeldne syndromer, tilskader og tilstander som sees hyppigi allmennpraksis og på legevakter. Diagnostikk og behandling av barner spesielt utfordrende, men lite er mer givende enn å forbedre barns helse.
Denne boken henvender seg først og fremst til utdanningskandidater i ortopedisk kirurgi. Den er ment å være et naturlig supplement til det obligatoriske kurset i barneortopedi. I tillegg håper vi at spesialister i ortopedisk kirurgi, barneleger, radiologer og andre yrkesgrupper vil finne boken interessant. Forfatterne i boken arbeider ved landets universitetssykehus og representerer hele bredden av den norske barneortopediske fagmiljø.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Legeforlaget AS
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 274
ISBN: 9788292934159
Utgave: 1. utg.
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger