Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den lille snøskredboka

alt du trenger å vite om snøskred på en enkel måte

Skredtrygge turer kan nå gjennomføres med riktig bruk av den detaljerte og gode skredvarslingen på varsom.no. Du trenger ikke lenger være din egen skredekspert, og alt ekspert-stoffet er nå flyttet til den siste delen av boka. Les mer

349,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Skredtrygge turer kan nå gjennomføres med riktig bruk av den detaljerte og gode skredvarslingen på varsom.no. Du trenger ikke lenger være din egen skredekspert, og alt ekspert-stoffet er nå flyttet til den siste delen av boka. Boka er oppdatert med ny kunnskap om skred og hvordan ulykker kan forebygges. Det er nytt stoff om skredvarsling, skredproblemer og hvordan du kan bruke skredvarslet slik at du kommer trygt hjem. Den menneskelige faktor har fått større plass. Betydningen av klimaendringer er omtalt. Grunnen til suksessen er at boka på en enkel og pedagogisk måte gir livsviktig kunnskap både til folk som går vanlige skiturer i fjellet og til toppturentusiasten som kjører på ski i bratt og skredfarlig terreng. Boka egner seg både for de som ikke kan noe om snøskred, og for alle som kan mye om skred og ønsker å bli oppdatert i faget.

Medlemsvurdering:
Boka er lett å lese med rikelig med illustrasjoner. Språket er enkelt og den belyser temaet på en svært forståelig måte. Dette er en bok som gir deg mye kunnskap om snøskred og farene ved dette. Den lærer deg hvordan du skal unngå skred og hvordan du ferdes tryggest og ta "riktige" vurderinger hvis du oppsøker terreng hvor det kan forekomme skred. Dette er en bok jeg anbefaler alle vennene mine og et minimum for hva jeg mener man bør kunne for å ferdes i fjellet om vinteren.

KnutMartin

Detaljer

Forlag
Fri flyt
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
234
ISBN
9788293090939
Utgave
6. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 17 cm
Nr
8197911

Kunders vurdering

K
KnutMartin – 20.04.2009

– Boka er lett å lese med rikelig med illustrasjoner. Språket er enkelt og den belyser temaet på en svært forståelig måte. Dette er en bok som gir deg mye kunnskap om snøskred og farene ved dette. Den lærer deg hvordan du skal unngå skred og hvordan du ferdes tryggest og ta "riktige" vurderinger hvis du oppsøker terreng hvor det kan forekomme skred. Dette er en bok jeg anbefaler alle vennene mine og et minimum for hva jeg mener man bør kunne for å ferdes i fjellet om vinteren.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den lille snøskredboka:

Uteliv

Knut Brevik
Nedlastbar lydbok 
149,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Støy

Daniel Kahneman
Innbundet 
409,- 449,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Skred
Ny!

Skred

Sara Strömberg
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv