Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Borderline

En ung småbarnsmor blir funnet død. Hun er det fjerde offeret på kort tid. I avisredaksjonen aner man en seriemorder, noe Annika Bengtzon avfeier som ville fantasier. Thomas, mannen hennes, blir på en konferanse i Nairobi kidnappet sammen med seks andre personer fra ulike deler av Europa. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En ung småbarnsmor blir funnet død. Hun er det fjerde offeret på kort tid. I avisredaksjonen aner man en seriemorder, noe Annika Bengtzon avfeier som ville fantasier. Thomas, mannen hennes, blir på en konferanse i Nairobi kidnappet sammen med seks andre personer fra ulike deler av Europa. Samtidig som antallet myrdede kvinner stiger, og mistanken om en seriemorder også begynner å ta form hos politiet, blir Annika dratt inn i et voldsomt kidnappingsdrama som ryster både Europa og Øst-Afrika.

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788281434196
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Du gamla, du fria
Serie
Annika Bengtzon 9

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

F
Fra Kongsberg – 04.05.2012

– Ble rett og slett skuffet. Spenningsnivået er ikke der. Savnet den vanlige Marklund-nerven som et par-tre tidligere titler har servert. Vil ikke en gang kalle boken for krimbok, heller en skjønnlitterær beskrivelse av følelser av avmakt og håpløshet. Jeg måtte lese den helt ut, men det tok lang tid. La den fra meg flere ganger. Det virker som om det er en "transportetappe" fram til en ny Bengtzon-roman.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Borderline:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv