Brødrene fra Iron House - John Hart

Brødrene fra Iron House

; Christian Rugstad (Oversetter)

«Forfatteren topper ambisjonsnivået med nok en rå og vakker thriller ... en grusom oppvisning i ondskap og med en intrige som har en gotisk uhygge over seg ... en omfattende roman med rå skjønnhet i språket, om at kjærligheten likevel er sterkere enn hatet.»

, Adresseavisen Terningkast 6
En gammel mann skal dø. Når han er borte, vil Michael være fritt vilt. Og kvinnen som bærer hans barn, vil føre jegerne til ham. Ved guttehjemmet Iron House får to foreldreløse brødre lære at livet er noe man må slåss for. Les mer
Vår pris
199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

En gammel mann skal dø. Når han er borte, vil Michael være fritt vilt. Og kvinnen som bærer hans barn, vil føre jegerne til ham. Ved guttehjemmet Iron House får to foreldreløse brødre lære at livet er noe man må slåss for. Skjøre, lille Julian overlever bare fordi storebroren Michael er fryktløs nok til å beskytte ham og ofre seg når et brutalt drap ryster institusjonen. På rømmen i New York tas Michael inn i varmen av en beryktet mafiaboss, og blir etter hvert så fryktet på gaten at han sjelden trenger å ty til våpen for å sette seg i respekt. Men etter to tiår i brutalitetens og voldens tjeneste, treffer han Elena. Drømmen om en ny begynnelse, et familieliv som han selv og Julian aldri fikk oppleve, oppfattes imidlertid som et svik av mafiaens nye overhode, og nok en gang må Michael flykte for å beskytte sine nærmeste. Denne gangen bringer flukten ham tilbake til fortiden - til gjenforening med Julian, men også til en verden av hensynsløst politisk maktspill, svimlende grådighet og livsfarlige ambisjoner. Til den brutale arven fra Iron House. En kraftprestasjon av en fortelling om makt og hevn, tap og mot - og barndommen som ingen kan flykte fra. "Imponerende!" - Publishers Weekly "Fremragende!" - Associated Press "Ekstremt spennende!" - Entertainment Weekly

ANMELDELSER:

Terningkast 6 Adressa
Terningkast 5 Fædrelandsvennen
Terningkast 6 Stein Roll, Adresseavisen
Terningkast 5 Stina H. Roland, Oppland Arbeiderblad
Terningkast 5 Brynjulf Jung Tjønn, VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Font
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788281691711
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Iron house
Format: EPUB
Filstr: 2.4 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Forfatteren topper ambisjonsnivået med nok en rå og vakker thriller ... en grusom oppvisning i ondskap og med en intrige som har en gotisk uhygge over seg ... en omfattende roman med rå skjønnhet i språket, om at kjærligheten likevel er sterkere enn hatet.»

, Adresseavisen Terningkast 6

«Forferdelig nydelig (...) John Hart har noe helt spesielt (...) et fantastisk grep om den litterære verktøykassa.»

, Oppland Arbeiderblad Terningkast 5

«Gnistrende god spenning ... spekket med action og spenning. Hart gjør det vanskelig for leseren å legge boken fra seg: i hvert eneste korte kapittel dytter han inn informasjon, ledetråder og cliffhangers. Når man tror at et mysterium er løst, dukker et annet opp ... Jeg kan vanskelig forestille meg en bedre komponert thriller.»

, VG Terningkast 5

«Mørk og illevarslende ... miljøbeskrivelsene er storslagne, konfliktene han skaper er voldsomme, karakterene er skumle og hemmelighetsfulle ... godt krimhåndverk ... underholdende og velskrevet.»

, Dagbladet

«Dyktig på fargeleggingen av persongalleriet og miljøskildringene.»

, Trønder-Avisa

«John Hart skriver grandiose kriminaldramaromaner.»

, Dagens Næringsliv

«En overveldende lese opplevelse om svik, makt, håp, tro og kjærlighet.»

, Familien

«John Hart nagler deg til godstolen med sin siste bok.»

, Varden