De sørgende - Håkan Nesser

De sørgende

; Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Serie: Gunnar Barbarotti 5

Gunnar Barbarotti er tilbake med sin siste sak.
I august 2007 setter Arnold Morinder seg på mopeden for å kjøre til bensinstasjonen og kjøpe en avis. Siden er det ingen som har sett ham. De fleste mistenker at han er utsatt for en forbrytelse fordi hans samboer, Ellen Bjarnebo, tidligere er dømt for mord og har sittet 17 år i fengsel. Les mer
Vår pris
199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Gunnar Barbarotti er tilbake med sin siste sak.
I august 2007 setter Arnold Morinder seg på mopeden for å kjøre til bensinstasjonen og kjøpe en avis. Siden er det ingen som har sett ham. De fleste mistenker at han er utsatt for en forbrytelse fordi hans samboer, Ellen Bjarnebo, tidligere er dømt for mord og har sittet 17 år i fengsel. Men Morinder forblir borte, og så lenge han ikke blir funnet, står etterforskningen i stampe. Gunnar Barbarotti har vært i permisjon siden han mistet sin kone. Da han kommer tilbake på jobb, blir han satt på den gamle forsvinningssaken.

Det handler om en politimann som prøver å overleve sin dype sorg, og om en kvinne som har lært å leve med sin. Det handler også om to gamle politisaker som kunne ha vært håndtert bedre, og en reise gjennom Sverige for å oppklare en såkalt «cold case».

Dette er den femte og siste boken om politimannen Gunnar Barbarotti fra Kymlinge.

«Nok en fascinerende beretning fra Håkan Nesser... » Bergens Tidende

Bergens Tidende 21.03.2013

En advarsel til alle Barbarotti-fans: Boken åpner med at vår helt våkner og finner sin kjære Marianne død i sengen ved siden av seg. Dette preger hele denne romanen noe så inderlig.

I et forsøk på å vende tilbake til hverdagen blir han sysselsatt med en gammel forsvinningssak. Som innbefatter en forsvunnet mopedist, dennes samboer Ellen Bjarnebo - som har sonet mange år for mordet på sin første mann - og ulike måter å håndtere sorg på. Nok en fascinerende beretning fra Håkan Nesser, en roman som har en uimotståelig tittel på originalspråket: «Styckersken från Lille Burma». Tygg litt på den.

© Lars Helge Nilsen, Bergens TidendeDagsavisen 13.03.2013 v/Geir Rakvaag

Håkan Nesser er kommet til sin siste bok om etter
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205446373
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Styckerskan från Lilla Burma
Format: EPUB
Filstr: 1.5 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger