De uhengte uslingenes urtehage

; Kyrre Haugen Bakke (Oppleser) ; Ellen Holm Stenersen (Oversetter)

Etterretningslederen Jalmari Jyllänketo, en velbygd mann i førtiårene, blir sendt øst i Lappland av Det nasjonale sikkerhetspolitiet. Han skal finne ut av hvordan et nedlagt gruve har kunnet utvikle seg til en blomstrende geskjeft, med produksjon av urter, juletrær og langt mer ulovlige saker. Les mer
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Lyd-CD
Legg i
Lyd-CD
Legg i
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Etterretningslederen Jalmari Jyllänketo, en velbygd mann i førtiårene, blir sendt øst i Lappland av Det nasjonale sikkerhetspolitiet. Han skal finne ut av hvordan et nedlagt gruve har kunnet utvikle seg til en blomstrende geskjeft, med produksjon av urter, juletrær og langt mer ulovlige saker. 

Jalmari blir sendt dit under dekke av å være kvalitetsrevisor for økologisk landbruksproduksjon og oppdager raskt at det i gangene til den gamle jerngruven ikke dyrkes sjampinjonger. Den er omgjort til tvangsarbeidsleir for små og store forbrytere som har unnsluppet lovens lange arm. Bak prosjektet står en viljesterk enke, og Jalmari blir fort overbevist om at det har livets rett. For ikke å snakke om at han har falt for Sanna, enkens datter. 

 

Fakta