Dekke av snø - 
      Jenny Milchman
    
      Svein Svarverud

Dekke av snø

en roman

; Svein Svarverud (Oversetter)

«EN FANTASTISK DEBUT!» HARLAN COBEN, FORFATTER»

KULDEN VIL HJEMSØKE DEG LENGE ETTER SISTE SIDE ER LEST ...
Da Nora våkner opp en kald vintermorgen på den gamle gården hvor hun og mannen hennes bor, vet hun umiddelbart at noe er galt. Når tåkesløret av søvn slipper taket, oppdager hun til sin største fortvilelse og dypeste sorg at hele hennes liv plutselig og helt ugjenkallelig er knust. Les mer
Vår pris
99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

KULDEN VIL HJEMSØKE DEG LENGE ETTER SISTE SIDE ER LEST ...
Da Nora våkner opp en kald vintermorgen på den gamle gården hvor hun og mannen hennes bor, vet hun umiddelbart at noe er galt. Når tåkesløret av søvn slipper taket, oppdager hun til sin største fortvilelse og dypeste sorg at hele hennes liv plutselig og helt ugjenkallelig er knust. Mannen hennes har tatt sitt eget liv. Og en forstyrrende klarhet melder seg etter hvert - Brendan etterlot seg ikke noe brev, ingen forklaring på hvorfor en stødig politimann som ham skulle ønske å ende livet sitt dinglende fra et tau.
Da Nora begynner å lete etter en forklaring, møter hun motstand fra Brendans kolleger i politiet og familien hans. Nora graver seg dypere og dypere ned i en endeløs grav av krypende paranoia og stille ondskap. Nummen av angst, sorg og kulde trekkes Nora inn i den lille byens aller mørkeste hemmelighet ... Vil hun slippe levende fra det? Og hvem kan hun stole på, hvis hun i det hele tatt kan stole på noen?
Jenny Milchman, kritikerrost krimdebutant - en mesterlig historieforteller som tar deg med på et dypdykk under et iskaldt dekke av snø, hvor de mørkeste hemmeligheter gjemmer seg.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Pantagruel
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788279006503
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Cover of snow
Format: EPUB
Filstr: 3.6 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«EN FANTASTISK DEBUT!» HARLAN COBEN, FORFATTER»

«DEKKE AV SNØ FÅR DEG TIL Å KJENNE KULDEN GJENNOM MARG OG BEIN, NOE SOM GIR EN SÆRLIG EFFEKTIV STEMNING I DEN GJENNOMFØRTE ROMANEN.» KIRKUS REVIEWS»

«INNEHOLDER ALT EN STOR SPENNINGSROMAN SKAL - SPENNING, FØLELSER, MYSTIKK OG TILFREDSSTILLELSE ... LA OSS HÅPE AT DETTE ER BEGYNNELSEN PÅ EN LANG KARRIERE!» . LEE CHILD, FORFATTER»