Den andre datteren - Lisa Gardner

Den andre datteren

; Nina Woxholtt (Oppleser) ; Roar Sørensen (Oversetter)

«Lisa Gardner leverer alltid nervepirrende psykologiske thrillere.»

Det du ikke vet ... kan ta livet av deg! En seriemorder har nettopp blitt henrettet og med ham forsvinner identiteten til hans eneste barn. I en annen amerikansk by har en niårig pike nettopp blitt forlatt på et sykehus, men blir snart tatt i mot av en velstående familie. Les mer
Vår pris
299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Det du ikke vet ... kan ta livet av deg! En seriemorder har nettopp blitt henrettet og med ham forsvinner identiteten til hans eneste barn. I en annen amerikansk by har en niårig pike nettopp blitt forlatt på et sykehus, men blir snart tatt i mot av en velstående familie. Tjue år senere anser Melanie Stokes seg for å være en heldig kvinne. Helt til... Melanie har ingen minner om tiden før adopsjonen. Men noen ønsker at hun skal få den tilbake, og snart begynner jakten på opphavet hennes. Selv om det betyr en smertefull konfrontasjon med familien Stokes verste mareritt - drapet på deres biologiske datter mange år i forveien. Etter hvert som Melanie setter sammen bitene fra de to historiene, begynner hun å frykte for livet. Og med frykten kommer mistanken om at de menneskene hun elsker mest, er dem hun kan stole minst på.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202510541
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The other daughter
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Lisa Gardner leverer alltid nervepirrende psykologiske thrillere.»

«En mørk, mektig fortelling av en psykologisk thriller.»

«En psykologisk thriller, oppslukende page-turner... Helt medrivende, den er den av de bøkene som holder deg våken, fanget i «bare én side til»-grepet.»

«Når du trodde at Lisa Gardner ikke kunne blir bedre... blir hun nettopp det, Lee Child»

«Leserne får angst, flott fremdrift, noen hårreisende action scener og en forbryter som holder en våken om natten. Hva mer kan en thriller-leser ønske seg?»

«Ren skrekk ... flott lesning.»