Den ene pluss en - Jojo Moyes

Den ene pluss en

; Elisabeth Haukeland (Oversetter)

Den ene pluss en er en svært rørende, morsom og fengslende historie om den kjærligheten og vennskapet som kan oppstå under de mest usannsynlige omstendigheter - skrevet av Jojo Moyes, forfatteren bak bestselgeren Et helt halvt år. Les mer

Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Livet til Jess er virkelig kaotisk: Med to jobber, to barn og en stinkende hund forsøker hun å gjøre det beste ut av hverdagen. Plutselig får datteren hennes en fantastisk mulighet av den sorten som bare kommer en gang i livet, men hva hjelper vel det når Jess slett ikke har råd til å gripe den?

Inn i livet deres kommer den kjekke Ed Nicholls - en mann som tilsynelatende har alt: Ed er rik, vellykket og i Jess' øyne ekstremt arrogant. På overflaten lever de to vidt forskjellige liv, men Ed vet utmerket godt hva det vil si å være alene med tøffe utfordringer. Han har tid og lyst til å hjelpe Jess, men kan han det, når hans eget liv nylig ble snudd på hodet og han selv går en høyst usikker fremtid i møte?

Den ene pluss en er en svært rørende, morsom og fengslende historie om kjærligheten og vennskapet som kan oppstå under de mest usannsynlige omstendigheter - skrevet av Jojo Moyes, forfatteren bak bestselgeren Et helt halvt år.

... stappfull av sjarm og mennesker du tror på og blir glad i.
Tom Egeland, VG
ANMELDELSER:

Terningkast 5 VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bastion
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 447
ISBN: 9788290583991
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The one plus one
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger