Den stumme døden

; Torgeir Reiten (Oppleser) ; Sabine Gisin (Oversetter) ; Pål H. Aasen (Oversetter)

Serie: Gereon Rath 2

«Volker Kutscher fanger inn denne epoken i en eksplosiv prosa, full av detaljer, kyniske replikker, historisk oversikt og sterk innlevelse. (...) I dette elleville infernoet driver Rath mordetterforskning, og det går skikkelig unna mot slutten. Bortsett fra den virtuose stilen og den spennende handlingen er det også mulig å få historisk innsikt av denne forrykende fortellingen.»

, Dagbladet Terningkast 5
Berlin, 1930: I et filmstudio foregår innspillingen av en romantisk komedie. Den endres raskt til tragedie da en lysprosjektor faller ned og dreper hovedrolleinnehaveren - den berømte, men etter hvert litt fallerte Betty Winter. Les mer
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Om boka

Berlin, 1930: I et filmstudio foregår innspillingen av en romantisk komedie. Den endres raskt til tragedie da en lysprosjektor faller ned og dreper hovedrolleinnehaveren - den berømte, men etter hvert litt fallerte Betty Winter.


Politimannen Gereon Rath tilkalles for å undersøke saken, og det blir snart klart at det ikke var et uhell, men at noen hadde løsnet boltene som holdt prosjektoren på plass. Så blir en ny skuespiller funnet død, og Rath blir etter hvert kjent med de mer shady sidene av den glamorøse filmindustrien. Under etterforskningen begynner Rath å miste kontrollen. Han tas av etterforskningen og blir satt til å rydde opp i papirer som vedrører «nazimartyren» Horst Wessels død. Men Rath fortsetter etterforskningen bak ledernes rygg...


Den stumme døden er andre bok i serien om etterforskeren Gereon Rath. Den første boken, Babylon Berlin er filmatisert og gjorde stor suksess på NRK.

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?