Den tidsreisendes kvinne

; Torleif Sjøgren-Erichsen (Oversetter)

Denne storslagne kjærlighetshistorien handler om Clare og Henry, som har kjent hverandre siden Clare var 6 år og Henry 36. De gifter seg når Clare er 22 og Henry 30.
Henry reiser i tid. Uten forvarsel forsvinner han til fortiden eller fremtiden. Les mer
Vår pris
349,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 349,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Denne storslagne kjærlighetshistorien handler om Clare og Henry, som har kjent hverandre siden Clare var 6 år og  Henry 36. De gifter seg når Clare er 22 og Henry 30. Utrolig, men slik er det. Henry reiser nemlig i tid.

Dyp kjærlighet
Uten forvarsel forsvinner han til fortiden eller fremtiden. Reisene kan være opplevelsesrike, men også skremmende og farlige. Henrys forflytninger i tid er en hemmelighet som bare Clare kjenner til. Deres liv sammen er intenst og  annerledes, preget av dyp kjærlighet. Men kjærligheten er utsatt for store prøvelser. Er den likevel så sterk at den kan overvinne tid og rom?

Den tidsreisendes kvinne er Audrey Niffeneggers debutroman. Den er blitt en internasjonal bestselger, er solgt til 26 land og i mer enn to millioner eksemplarer.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 543
ISBN: 9788203209185
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The time traveler's wife
Format: 21 x 14 cm
Nr: 1687727
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Denne storslagne kjærlighetshistorien handler om Clare og Henry, som har kjent hverandre siden Clare var 6 år og Henry 36. De gifter seg når Clare er 22 og Henry 30.

Henry reiser i tid. Uten forvarsel forsvinner han til fortiden eller fremtiden. Reisene kan være opplevelsesrike, men også skremmende og farlige. Henrys forflyttinger i tid er en hemmelighet som bare Clare kjenner til. Deres liv sammen er intenst og annerledes, preget av dyp kjærlighet. Men kjærligheten er utsatt for store prøvelser. Er den likevel så sterk at den kan overvinne tid og rom?
Audrey Niffenegger er en allsidig kunstner og er professor ved Columbia College Chicago Center for Book and Paper Arts. Den tidsreisendes kvinne er hennes debutroman. Den er blitt en internasjonal bestselger, er solgt til 26 land og i mer enn to millioner eksemplarer. Boken skal bli film med Brad Pitt i hovedrollen. Levert av © DnBB AS