Den tomme stolen - J.K. Rowling

Den tomme stolen

; John Erik Bøe Lindgren (Oversetter)

«Slik blir en moderne engelsk folkelivsskildring til et bilde av landsbyen som et eget klaustrofobisk miniatyrunivers. Det rommer like mange pasjoner og frustrasjoner, like mye usikkerhet, angst og tap, seire og nederlag, som resten av verden.Det hele er holdt i et nøkternt og endefram hverdagsspråk med et minimum av typografiske og kulisseskapende markører. En flott underholdningsroman.»

, Stavanger Aftenblad

Barry Fairbrother er i begynnelsen av førtiårene da han helt uventet dør, og etterlater den engelske landsbyen Pagford i sjokk."J.K. Rowling viser både vidd, stil og intelligens i sin første voksenroman. Les mer

Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Barry Fairbrother er i begynnelsen av førtiårene da han helt uventet dør, og etterlater den engelske landsbyen Pagford i sjokk."J.K. Rowling viser både vidd, stil og intelligens i sin første voksenroman."
Cathrine Krøger, DagbladetStedet fremstår som en engelsk idyll, med sitt brosteinslagte torg og historiske kloster. Men under den vakre fasaden er det en by i krig. Det ledige setet Barry etterlater seg i sognerådet blir snart kilde til den største konflikten byen har opplevd. Hvem vinner dette valget preget av lidenskap, dobbeltspill og uventede avsløringer?"... nerven er der, særlig ved stemmen og karakteren hun gir til ungdommens rolle i det store spillet. Der er hun virkelig god."
Mette Hofsødegård, Aftenposten"... sterk retorisk kraft i plottet. Det kan minne om et rettsoppgjør over smålighet."
Mette Hofsødegård, Aftenposten


FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 502
ISBN: 9788202396091
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The casual vacancy
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger