Den tredje løgnen - Agota Kristof

Den tredje løgnen

; Willy Flock (Oversetter)

Serie: Claus og Lucas 3

Med Den tredje løgnen avsluttes Agota Kristofs mektige trilogi om tvillingene Lucas og Claus, et mesterverk i nyere europeisk litteratur. Det er en roman som utvider forfatterens helt spesielle litterære univers, «som setter menneskelige begreper om godt eller ondt på spill» (Klassekampen). Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Med Den tredje løgnen avsluttes Agota Kristofs mektige trilogi om tvillingene Lucas og Claus, et mesterverk i nyere europeisk litteratur. Det er en roman som utvider forfatterens helt spesielle litterære univers, «som setter menneskelige begreper om godt eller ondt på spill» (Klassekampen).


Etter tiår i eksil flytter Lucas tilbake til sin barndoms by. Han minnes årene i ensomhet, atskillelsen fra tvillingbroren Claus, krigen, tilflukten hos bestemoren som folk kalte «heksa». Nå vil han prøve å finne broren Claus. Men hva hvis hele livet var basert på en løgn?


Som med de to foregående bindene i trilogien, Tvillingenes dagbok (2019) og Beviset (2020), er denne nyutgaven basert på Willy Flocks oversettelse, som er blitt forsiktig modernisert av Henninge M. Solberg i samarbeid med redaksjonen.


«En mørk studie av den menneskelige psyken.» New York Times Book Review


«I avslutningen henter Agota Kristof fram sitt litterære arsenal i den forstand at hun stiller lesere overfor det gåtefulle og paradoksale ved å blande fiksjon og sannhet.» Turid Larsen, Dagsavisen


FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 174
ISBN: 9788202704070
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Le troisième mensonge
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger