Dolket

; Henning Kolstad (Oversetter)

Serie: Courtney-familien 8

« "Action er Wilbur Smiths spesialgren, og han er mesteren.»

The Washington Post
Courtney-familiens blod har alltid banket heftig i deres årer. Like heftig som lidenskapen og fanatismen i det krigsherjede Sør-Afrika. Når en av deres egne henfaller til den verste form for ondskap, blir båndene dem imellom virkelig satt på prøve. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Courtney-familiens blod har alltid banket heftig i deres årer. Like heftig som lidenskapen og fanatismen i det krigsherjede Sør-Afrika. Når en av deres egne henfaller til den verste form for ondskap, blir båndene dem imellom virkelig satt på prøve.Isabella Courtney er datteren av Sør-Afrikas ambassadør til England. Hun er dypt forelsket i Ramón de Santiago y Machado. Han er en av verdens mest hensynsløse terrorister. Hun føder i hemmelighet hans barn. Ramón kidnapper gutten og vil overtale Isabella til å forråde Sør-Afrika og sin egen familie. Men Ramón kjenner ikke den eksplosive Courtney-familiens styrke og hvordan de vet å slå tilbake så lenge de holder sammen.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 463
ISBN: 9788202643607
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Golden fox
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

« "Action er Wilbur Smiths spesialgren, og han er mesteren.»

The Washington Post

«Vi blir fanget inn av et bredt historisk sveip, intet mindre enn destabiliseringen av et helt kontinent ... et hett og dampende område hvor spenningen aldri er lenger enn en side unna.»

The Independent