Elle melle

; Kirsti Vogt (Oversetter)

Serie: Helen Grace 1

Inspektør Helen Grace blir stilt overfor sitt livs utfordring når et ungt par blir bortført. Paret blir fanget og forlatt med en pistol og kun en kule i magasinet. En av dem må dø, den som dreper får overleve. Les mer

Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Inspektør Helen Grace blir stilt overfor sitt livs utfordring når et ungt par blir bortført. Paret blir fanget og forlatt med en pistol og kun en kule i magasinet. En av dem må dø, den som dreper får overleve.

Allerede før utgivelsen i England er boka i ferd med å bli en snakkis, og den er i ferd med å bli oversatt til et titalls språk. Noen bøker griper fatt i deg fra første side, Elle melle er en slik bok!

En åpenbart forstyrret person bortfører personer i par og gir dem et forferdelig ultimatum: En av dere overlever, en av dere dør. Helen Grace og hennes kolleger ved Southampton politistasjon står med ryggen mot veggen. I tillegg til å drive klappjakt på gjerningspersonen må de beskytte de overlevende som sliter med store mentale skader etter det de har vært igjennom. Flere blir kidnappet. Men hva er forbindelsen mellom ofrene? Etterforsker Helen Grace gir alt hun har i en sak som plutselig, og skremmende nok, begynner å nærme seg en sluttet sirkel.

M.J. Arlidge undersøker styrken i forholdet mellom mennesker, valg foretatt i mørk, dyp fortvilelse, og betydningen av å ofre seg for andre. Intensiteten øker etter som hver av de intrikate personene drar leseren inn i sin historie. Elle melle er første bok i serien om etterforsker Helen Grace.

Dette er M.J. Arlidges debut som forfatter, men etter å ha laget tv-drama for blant annet BBC i 15 år, er det tydelig for leseren at han vet hvordan man skaper spenning!

Fakta