En plass i solen - Liza Marklund

En plass i solen

; Lena Meieran (Oppleser) ; Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Serie: Annika Bengtzon 8

Dette er en bredt anlagt kriminalroman som spenner over 70 år, fra Nazi-Tyskland og bonde-Sörmland på 50-tallet til nåtidens Stockholm, Malaga og Marokko. Les mer
Vår pris
449,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Lyd-CD
Legg i
Lyd-CD
Legg i
Vår pris: 449,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

En svensk familie blir funnet myrdet i sitt hjem på Costa del Sol i Sør-Spania - alle foruten den 16 år gamle datteren, som er sporløst forsvunnet. Først tror politiet at det er et innbrudd som har mislykkes, men jo mer saken utredes, desto merkeligere fortoner den seg. Når også innbruddstyvene viser seg å være døde, stopper hele etterforskningen opp. Selv om området har mye kriminalitet, sender disse forbrytelsene sjokkbølger over hele solkysten.

Journalisten Annika Bengtzon sendes til Marbella for å dekke mordene. Hun reiser motvillig. Hun har akkurat fått ny leilighet og flyttekassene er ennå ikke pakket opp. Forholdet til eksmannen Thomas er spent. Annika savner familien så det verker i kroppen. Men når Thomas og Annika tilfeldigvis befinner seg i Malaga samtidig noen tropehete maidager, viser det seg at kjærligheten mellom dem kanskje likevel ikke er død. Under den varme solen dras Annika inn i et skjebnesvangert drama om kokain, hvitvasking av penger og hevn gjennom generasjoner. Annikas leting etter den forsvunne 16 år gamle jenta fører henne til slutt til Afrika.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Piratforl.
Språk: Norsk Bokmål
Spilletid: 900 Min.
ISBN: 9788281431591
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: En plats i solen
Format: 13 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger