En shopoholiker i Hollywood

; Hilde Rød-Larsen (Oversetter)

Serie: Rebecca Bloomwood 7

Lenge etterlengtet ny bok i shopoholiker-serien.

Becky Brandon (født Bloomwood) er i Hollywood! Endelig er hun kommet på rett hylle! Hun henger med kjendiser, eller: Det er i hvert fall det hun skal gjøre, når hun bare får truffet filmstjernen Sage Seymour, som ektemannen Luke er manager for. Les mer
Vår pris
119,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Vår pris: 119,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Om boka

Lenge etterlengtet ny bok i shopoholiker-serien.

Becky Brandon (født Bloomwood) er i Hollywood! Endelig er hun kommet på rett hylle! Hun henger med kjendiser, eller: Det er i hvert fall det hun skal gjøre, når hun bare får truffet filmstjernen Sage Seymour, som ektemannen Luke er manager for.
Det er bare så mye som skal gjøres først. Å få datteren Minnie inn på førskole i Beverly Hills krever kontakter. Og før Becky får etablert seg i sin nye jobb som kjendis-stylist, blir hun ikke invitert til en eneste premiere. Heldigvis kommer bestevenninnen Suze på besøk fra England. Men forsøket deres på å snike seg inn på den røde løperen går ikke helt som planlagt.
Men så får plutselig Becky sin store mulighet, en sjanse som hun ikke kan kjøpe for penger. Men kommer den likevel til å koste henne for mye?
Sophie Kinsella har sjarmert en hel verden med bøkene om den shoppingfikserte sjarmbomben Becky Brandon. I En shopoholiker i Hollywood er hun tilbake i toppform.
Skrevet om Bryllupsnatten (2013):
«Umulig å legge fra seg!» Daily Mail
«Kjempemorsom.» Sunday Mirror
«Strålende, sprudlende, rørende og perfekt for filmlerretet.» Kirkus Reviews

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?