Etter deg

; Elisabeth Haukeland (Oversetter)

Serie: Lou Clark 2

Etter deg av Jojo Moyes er oppfølgeren til suksessen Et helt halvt år. Her kan du lese fortsettelsen av historien om Lou som slites mellom det som har skjedd tidligere i livet, forpliktelser i nåtiden og alle valg hun må gjøre for framtiden. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Etter deg av Jojo Moyes er oppfølgeren til suksessen Et helt halvt år. Her kan du lese fortsettelsen av historien om Lou som slites mellom det som har skjedd tidligere i livet, forpliktelser i nåtiden og alle valg hun må gjøre for framtiden.

Livet er ikke uten motstand for Louisa Clark, etter at hennes kjære Will som hadde vært utsatt for en trafikkulykke og satt i rullestol, ikke så noen grunn til å leve lenger. Lou er trist og ensom. Hun har en leilighet på Londons østkant og en kjedelig og utmattende jobb i en bar. En dag dukker Lily opp, en 16 år gammel jente som trenger en voksen person i livet sitt. Lily doper seg, skulker skolen og har venner som øver dårlig innflytelse på henne. Og Lily er Wills ukjente datter. Det er et sjokk for både Lou og Wills foreldre. Skal Lou ta ansvar for Lily?Lou er heller ikke uten egne problemer. Enkelte ganger kan det bli for mye alkohol, med uheldige konsekvenser som da hun ramler ned fra terrassen og reddes av naboens markise... Hun har heldigvis evnen til å komme seg på beina igjen.


Etter deg er en bok full av varme, komedie og romantikk. Jojo Moyes har skapt en historie med et stort og fascinerende persongalleri. Bakteppet for historien er sorgen over Wills død og et stort alvor. Wills siste ord til henne var "lev livet ditt og ikke kast det bort". Og kanskje må Lou ta vaklende skritt mot noe nytt.


Etter deg er en gripende historie om kjærlighetens styrke, og hvordan de valgene vi tar kan forandre våre liv for alltid.


Fakta