Eugen Kallmanns øyne

roman

; Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

«Håkan Nesser imponerer - igjen.»

, Fædrelandsvennen Terningkast 6
Leon har mistet sin kone og datter i en båtulykke utenfor østkysten av Afrika, der de var på ferie. For å få en ny start i livet flytter han til den lille byen K, der han får jobb på den videregående skolen. Han overtar stillingen etter lektor Kallmann, som har lidd en mistenkelig død. En klassisk spenningsroman fra Håkan Nesser. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Leon har mistet sin kone og datter i en båtulykke utenfor østkysten av Afrika, der de var på ferie. For å få en ny start i livet flytter han til den lille byen K, der han får jobb på den videregående skolen. Han overtar stillingen etter lektor Kallmann, som har lidd en mistenkelig død. Hvem var han egentlig? Var dødsfallet en ulykke? Hvordan går det med etterforskningen? 

Det er en tid med fremmedfrykt og fiendtlighet. Hakekors tegnes på skolens vegger. Det skrives hatbrev. Og i en skrivebordsskuff finner noen lektor Kallmanns etterlatte dagbøker. 

Eugen Kallmanns øyne er en klassisk spenningsroman fra Håkan Nesser. Bøkene hans er blitt oversatt til over 30 språk og er til sammen solgt i cirka 15 millioner eksemplarer. 

«At intrigen holder mål, er bra. Men den virkelige styrken i Nessers bøker er at han skaper et galleri med troverdige mennesker.» 

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen 

 

 

Fakta

Anmeldelser

«Håkan Nesser imponerer - igjen.»

, Fædrelandsvennen Terningkast 6

«Les og nyt!»

, Trønder-Avisa Terningkast 6

«At intrigen holder mål, er bra. Men den virkelige styrken i Nessers bøker er at han skaper et galleri med troverdige mennesker. »

, Adresseavisen Terningkast 5

«Stilsikkert og vakkert språk.»

, BOK365 Terningkast 5