Eves sannhet

; Marte Stolp (Oppleser) ; Veronica Garten (Oversetter)

Serie: Fortunas døtre 2

Eve og de to søstrene hennes forsøker fortsatt å fordøye nyheten om at moren, den berømte filmskuespilleren Jill Croft, umulig kunne være deres biologiske mor. Det har gått et år og Eve strever med det meste. Les mer
Vår pris
157,-
Spar
22,-

Veil. pris: 179,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 01.12.2021

Nedlastbar lydbok
Nedlastbar lydbok
Vår pris: 157,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 179,-  (Nedlastbar lydbok)
Planlagt utgivelsesdato: 01.12.2021

Om boka

Eve og de to søstrene hennes forsøker fortsatt å fordøye nyheten om at moren, den berømte filmskuespilleren Jill Croft, umulig kunne være deres biologiske mor. Det har gått et år og Eve strever med det meste. Forholdet går dårlig, hun føler seg forbigått på jobben. Hun trenger en ny start. Da stemoren Lauren tipser om en jobbmulighet i en annen by, griper Eve sjansen.

Eve bærer på en stor og vond hemmelighet fra barndommen. Den gang betrodde hun seg til moren, men ble avfeide. Etter dette har hun alltid følt seg utenfor. Tør hun nå å fortelle hemmeligheten til noen? Hvordan kommer de to søstrene hennes til å reagere?

Eves sannhet er bok to i trilogien «Fortunas døtre» og er en roman for alle som liker å lese Lucinda Riley og Santa Montefiore. Historien om de tre søstrene startet med Rosalinds løgner (2020) og fullføres med Olivias sannhet. (2022).

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?