Fanget i tiden

del 1 av Voyager

; Elisabeth Sætvedt (Oversetter)

Serie: Outlander 4

Outlander en storslått bokserie der Diana Gabaldon forteller sin episke historie om Claire Randal og Jamie Fraser. I bok 4 tar hun oss med fra 1960-tallets USA med sin moderne fremtidstro til slagmarkens brutale virkelighet i 1700-tallets Skottland, og skaper nok en gang magi i en spennende og uforglemmelig roman. Les mer
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Outlander en storslått bokserie der Diana Gabaldon forteller sin episke historie om Claire Randal og Jamie Fraser. I bok 4 tar hun oss med fra 1960-tallets USA med sin moderne fremtidstro til slagmarkens brutale virkelighet i 1700-tallets Skottland, og skaper nok en gang magi i en spennende og uforglemmelig roman.

«En triumf ... Måten hun bruker historiske detaljer og forteller en voksen kjærlighetshistorie på, bekrefter hvilken fantastisk forfatter Gabaldon er.»

Publishers Weekly om Outlander-bøkene

Mens Jamie vandrer blant de falne på Culloden Field, er han ikke lenger bekymret for sine menn eller sine egne skader, men for sin kone og deres ufødte barn. Kjære Gud, ber han, la henne og barnet være i sikkerhet. Det er en bønn han skal gjenta mange ganger de neste tjue årene. Aldri vite, men alltid håpe at Claire kom seg gjennom steinene og trygt tilbake til sin egen tid.

Claire er faktisk trygg 200 år unna, men hun tror at Jamie er død og borte for alltid. Det eneste som virkelig betyr noe for henne, er datteren deres, Brianna. Men etter mange år oppdager Claire at Jamie overlevde slaget ved Culloden Field likevel. Brianna er nå voksen, og Claire må ta sitt livs største avgjørelse: Skal hun bli hos sin elskede datter? Eller dra tilbake i tid og lete etter en mann som en gang var hennes store kjærlighet, kun med håpet om at de fortsatt vil kjenne hverandre igjen dersom hun finner ham?

«En utrolig leseopplevelse.»

Arizona Tribune

«... uforglemmelig fortellerkunst.»

Seattle Times
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202789459
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Voyager
Format: EPUB
Filstr: 1.7 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger