Frosne flammer

; Henning Kolstad (Oversetter)

Serie: Oxen 3

Thrillere om hemmelige maktorganer er det skrevet dusinvis av, men bare sjelden fungerer de så overbevisende og gripende som Jensens trilogi.

, Ekstra Bladet Terningkast 5
Krigsveteranen Niels Oxen er formodet omkommet under en ulykke på havet. I virkeligheten har han overlevd store skader på ei lita øy i den svenske skjærgården og må føre sitt livs kamp mot nettverket Danehof. Les mer
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Krigsveteranen Niels Oxen er formodet omkommet under en ulykke på havet. I virkeligheten har han overlevd store skader på ei lita øy i den svenske skjærgården og står i sitt livs dilemma:  

Oppdager lederne av det hemmelige maktnettverket Danehof at attentatet mot ham er feilslått, kommer de til å innlede en veritabel menneskejakt for å drepe ham. 

Oppdager det danske politiet at han er i live, blir han ettersøkt og siktet for et mord han ikke har begått. Likevel bestemmer Oxen seg for å prøve å avsløre de skyldige. Gjør han ikke det, er han dømt til evig flukt - uten sjanser til å se sønnen sin igjen. 

Stilt overfor en umulig oppgave kontakter han sin tidligere makker i PET, Margrethe Franck, som imidlertid har fått sparken og jobber i kassa i butikken og som oppvasker på hotell. Oxen og Franck slår seg på ny sammen med den tidligere PET-sjefen Axel Mossman og nevøen hans. 

Kampen mot Danehof har fått fatale konsekvenser for dem alle, og de kan bare gjenerobre livet sitt ved å beseire de mørke mennene. Men hvordan slåss man mot en usynlig fiende? 

Frosne flammer er en fortsettelse av de to første bindene i serien med Niels Oxen, Hengte hunder og Mørke menn

 

Fakta