I maktens skygge - 
   Viveca Sten
  
   Haakon Strøm
  
   Kari Engen

I maktens skygge

; Haakon Strøm (Oppleser) ; Kari Engen (Oversetter)

Serie: Mordene i Sandhamn 7

Det har gått nesten tjue år siden Thomas Andreasson startet i politiet, og han begynner å kjenne det. Orker han å fortsette i yrket? Barndomsvennen, juristen Nora Linde, skal feriere i Sandhamn med samboeren Jonas og deres fire år gamle datter, Julia. Les mer
Vår pris
379,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Lyd-CD
Legg i
Lyd-CD
Legg i
Vår pris: 379,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Det har gått nesten tjue år siden Thomas Andreasson startet i politiet, og han begynner å kjenne det. Orker han å fortsette i yrket? Barndomsvennen, juristen Nora Linde, skal feriere i Sandhamn med samboeren Jonas og deres fire år gamle datter, Julia. Men sommeridyllen forstyrres av en ny sommergjest. Carsten Jonsson, en risikokapitalist som har blitt styrtrik etter omfattende investeringer i Russland. Jonsson har kjøpt den lange, fine stranden på øyas sørside og er i ferd med å bygge en luksusvilla som får resten av øyboerne til å se rødt.


Merkelige ulykker har forekommet i bygningsprosessen. Dreier det seg om tilfeldigheter? Eller kan det være snakk om sabotasje? Da Carsten Jonsson inviterer til innflytningsfest, ender det i katastrofe. Thomas står overfor sin vanskeligste sak noensinne. Hvis han skal klare å løse den, må han først våge ta noen egne oppgjør.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
Spilletid: 658 Min.
ISBN: 9788202509644
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: I maktens skugga
Format: MP3
Format: 14 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger