Inferno - Dan Brown

Inferno

; Sverre Knudsen (Oversetter)

Serie: Robert Langdon 4

En ny bok fra Dan Brown er en stor begivenhet, bøkene hans er bestselgere over hele verden og solgt i millioner av eksemplarer. I den nye romanen "Inferno" blir Robert Langdon trukket inn i et rystende samfunn, sentrert rundt et av historiens mest mystiske litterære verk, Dantes "Inferno". Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Når du åpner en roman av Dan Brown, blir du sugd inn i et univers av historie, hemmeligheter, kunst, koder og symboler.
Gjennom verdenssuksesser som Da Vinci-koden, Engler og demoner og Det tapte symbol har Dan Brown bevist sin unike teft for å skape dette fascinerende og spenningsfylte universet. Med Inferno gjør han det igjen, og mer nervepirrende enn noen sinne.

Brown viser igjen at han kan kunsten å skape visuelle bilder i hodet på leseren, samtidig som han har et solid grep om sin egen research.
May Grethe Lerum, VG

I hjertet av Italia trekkes ikonografen Robert Langdon inn i en spennende verden som sentreres rundt et av historiens mest fascinerende, mørke og mystiske litterære mesterverk - Dantes Inferno.

Langdon settes opp mot en skremmende motstander og slåss med koder og symboler som fører ham dypt inn i klassisk kunst, hemmelige korridorer og avansert vitenskap.

Gjennom en heftig jakt hvor det er umulig å fastslå hvem han kan stole på, sliter Langdon med å finne svar - før det er for sent, og verden blir ugjenkallelig forandret.

En unik cocktail av heseblesende underholdning og forrykende spenning.

Nok en innertier ... Dette er reinspikka underholdning. Og det er god underholdning.
Cathrine Krøger, Dagbladet

I 2003 fikk Brown en hel verden til å fordype seg i symboler og konspirasjonsteorier gjennom Da Vinci-koden. Ti år senere har Brown solgt over 81 millioner bøker verden over - 1,2 millioner bøker bare i Norge.

"Med denne nye romanen gleder jeg meg til å ta leserne med på en reise dypt inn i dette mystiske riket - til et landskap av koder, symboler og hemmeligheter"
Dan Brown

ANMELDELSER:

Terningkast 5 VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bazar
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 541
ISBN: 9788280875747
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Inferno
Format: 22 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger