Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jeg er ei kommunistkjerring!

roman

Hvor positivt var Ceasescus fall for det rumenske folket og har egentlig den økonomiske og sosiale situasjonen for de vanlige innbyggerne bedre seg? Disse spørsmålene ligger som et bakteppe i Dan Lungus roman om vanlige menneskers liv før og etter den rumenske revolusjonen som førte til kommunismens og Ceausescus fall i 1989. Les mer

349,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Hvor positivt var Ceasescus fall for det rumenske folket og har egentlig den økonomiske og sosiale situasjonen for de vanlige innbyggerne bedre seg? Disse spørsmålene ligger som et bakteppe i Dan Lungus roman om vanlige menneskers liv før og etter den rumenske revolusjonen som førte til kommunismens og Ceausescus fall i 1989.

Gjennom Emilias fortellerstemme blir leserne tatt med tilbake til hennes barndom og ungdom, til hennes drømmer og forhåpninger, og i samtalen med datteren får vi vite hvilke tanker hun gjør seg om dagens situasjon i Romania. For Emilia består livet av før og etter. Hennes gode minner knyttes opp mot den kommunistiske virkeligheten og selv det vonde kan med et nostalgisk blikk, ses på som positivt.

Detaljer

Forlag
Bokvennen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
221
ISBN
9788274883888
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Sînt o baba comunista!
Format
18 x 13 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jeg er ei kommunistkjerring!:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arr

Auður Ava Ólafsdóttir
Paperback 
189,-

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv