Jeg hater internett

roman

; Emil Flatø (Oversetter)

«Min anbefaling? Logg av Twitter en dag. Les denne i stedet.» . Dwight Garner, The New York Times»

San Francisco, 2013. Teknologigigantene slipper til trakassering, kvinnehat og rasisme i stor skala for å selge annonser. Rustet med teknologier som skal forandre alt, forandrer de også byen til det ugjenkjennelige: Boligprisene skyter i været, de fattige blir presset ut. Les mer
Vår pris
99,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 99,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

San Francisco, 2013. Teknologigigantene slipper til trakassering, kvinnehat og rasisme i stor skala for å selge annonser. Rustet med teknologier som skal forandre alt, forandrer de også byen til det ugjenkjennelige: Boligprisene skyter i været, de fattige blir presset ut. Hippiekulturen blir overtatt av streitinger med gode jobber som plutselig kaller seg polyamorøse. Og Adeline - en kvinne i et samfunn som hater kvinner - havner midt i all støyen.

«Jeg hater internett» er en øyeåpnende roman om de menneskelige kostnadene ved digitaliseringen. En sprudlende, illsint og grotesk satire om livet blant ofrene for internettalderen. Endelig: En skikkelig vulgær forklaring på alt som er galt med internett.

Fakta

Anmeldelser

«Min anbefaling? Logg av Twitter en dag. Les denne i stedet.» . Dwight Garner, The New York Times»

«Et vittig og varig skjønnlitterært bidrag til vår offentlige samtale om internett og dets rolle i menneskelige relasjoner.» . Emma Holten, feminist og aktivist»

«Den beste romanen skrevet av en mann som jeg noensinne har lest.» ..Caroline Criado-Perez, Twitter-brukeren som sørget for at Jane Austen havnet på den britiske tipundsseddelen.»

«... upåklagelig som fenomen i en verden av internettfenomener» . Aftenposten»

«... kritisk snert som både svir og vekker latteren samtidig» . Vårt Land»