Jeg hater internett

roman

; Emil Flatø (Oversetter)

«Min anbefaling? Logg av Twitter en dag. Les denne i stedet.» - Dwight Garner, The New York Times.»

Er raseri den nye oljen? San Francisco, 2013. Teknologigigantene slipper til trakassering, kvinnehat og rasisme i stor skala for å selge annonser. Rustet med teknologier som skal forandre alt, forandrer de også byen til det ugjenkjennelige: Boligprisene skyter i været, de fattige blir presset ut. Les mer
Vår pris
179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Om boka

Er raseri den nye oljen? San Francisco, 2013. Teknologigigantene slipper til trakassering, kvinnehat og rasisme i stor skala for å selge annonser. Rustet med teknologier som skal forandre alt, forandrer de også byen til det ugjenkjennelige: Boligprisene skyter i været, de fattige blir presset ut. Hippiekulturen blir overtatt av streitinger med gode jobber som plutselig kaller seg polyamorøse. Og Adeline - en kvinne i et samfunn som hater kvinner - havner midt i all støyen. Jeg hater internett er en øyeåpnende roman om de menneskelige kostnadene ved digitaliseringen. En sprudlende, illsint og grotesk satire om livet blant ofrene for internettalderen. Endelig: En skikkelig vulgær forklaring på alt som er galt med internett.
«Min anbefaling? Logg av Twitter en dag. Les denne i stedet.» - Dwight Garner, The New York Times.
«Den beste romanen skrevet av en mann som jeg noensinne har lest.» - Caroline Criado-Perez, Twitter-brukeren som sørget for at Jane Austen havnet på den britiske tipundsseddelen..
«(.) en nådeløs, grusom satire som lager humor ut av å helle bensin på bålet.» - Greil Marcus, Pitchfork.
«Et vittig og varig skjønnlitterært bidrag til vår offentlige samtale om internett og dets rolle i menneskelige relasjoner.» - Emma Holten, feminist og aktivist
Jarett Kobek er en tyrkisk-amerikansk forfatter bosatt i California. Jeg hater internett er hans første ordinære roman. Boka er per nå solgt til åtte land, og har vært en bestselger i Tyskland og i deler av Canada.

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?

Anmeldelser

«Min anbefaling? Logg av Twitter en dag. Les denne i stedet.» - Dwight Garner, The New York Times.»

«Et vittig og varig skjønnlitterært bidrag til vår offentlige samtale om internett og dets rolle i menneskelige relasjoner.» - Emma Holten, feminist og aktivist»

«(.) en nådeløs, grusom satire som lager humor ut av å helle bensin på bålet.» - Greil Marcus, Pitchfork.»

«Den beste romanen skrevet av en mann som jeg noensinne har lest.» - Caroline Criado-Perez, Twitter-brukeren som sørget for at Jane Austen havnet på den britiske tipundsseddelen..»