Jenta fra Toscana - 
      Rhys Bowen
    
      Svein Svarverud

Jenta fra Toscana

; Svein Svarverud (Oversetter)

I 1944 krasjlander den britiske bombeflypiloten Hugo Langley i det tyskokkuperte Toscana. Han finner tilflukt i et ødelagt kloster og etter hvert i armene til vakre Sofia Bartoli. Men kjærligheten som blomstrer mellom dem tar snart en brå slutt. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

I 1944 krasjlander den britiske bombeflypiloten Hugo Langley i det tyskokkuperte Toscana. Han finner tilflukt i et ødelagt kloster og etter hvert i armene til vakre Sofia Bartoli. Men kjærligheten som blomstrer mellom dem tar snart en brå slutt. Nesten 30 år senere har Hugos datter Joanna returnert til England for å arrangere sin fars begravelse. Blant hans etterlevninger finner Joanna et uåpnet brev adressert til Sofia. I brevet finnes det en oppsiktsvekkende betroelse. Joanna bestemmer seg raskt for å reise til Toscana for å kunne forsone seg med sin fars fortid. Der erfarer hun erfarer at noen vil tie fortiden ihjel, men Sofia har kommet for langt til å kunne slippe sin fars hemmeligheter nå.

Bestselgende Rhys Bowen har med Jenta fra Toscana skrevet en medrivende og vakker roman fra Italia, med en avslutning som tar pusten fra leseren.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bastion
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 381
ISBN: 9788283132069
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The tuscan child
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger