Jenta på klippen - Lucinda Riley

Jenta på klippen

; Elisabeth Sætvedt (Oversetter)

«(...) perfekt lektyre for dorske sommerdager.»

, Dagbladet
En stor fortelling om sorg og tap, men også om kjærlighet og håp. "Jenta på klippen" er en handlingsmettet og gripende "good read" med handling fra England, Irland og New York, og med flere parallelle historier som spenner fra 1914 fram til i dag. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Grania Ryan har forlatt samboeren i New York etter at hun mistet sitt ufødte barn. Nå søker hun trøst hos familien hjemme i Irland. En dag hun er ute og går, får hun øye på en liten jente helt ytterst ute på klippen. På det tidspunktet vet hun ikke at Aurora Lisle skal komme til å forandre livet hennes.

Det viser seg at familien Ryan og familien Lisle har en lang felles historie, men dramatiske hendelser i fortiden har ført til at det er ondt blod mellom dem. Det er til slutt Aurora og hennes bemerkelsesverdige vesen som sørger for å forene de to familiene. I mellomtiden får vi være med på en spennende reise gjennom historien, der et hittebarn i London spiller en avgjørende rolle.

En stor fortelling om sorg og tap, men også om kjærlighet og håp. Jenta på klippen er en handlingsmettet og gripende good read med handling fra England, Irland og New York, og med flere parallelle historier som spenner fra 1914 fram til i dag.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 435
ISBN: 9788202378189
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The girl on the cliff
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8008108
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«(...) perfekt lektyre for dorske sommerdager.»

, Dagbladet

«Jenta på klippen er en bok du vil huske, en gripende fortelling om sorg, tap og stolthet, men mest av alt om håp, tro og kjærlighet.»

, Familien

«En riktig pageturner av en lettbent sommerbok (...) for lesere som liker å rives med av sterke følelser og menneskelig drama, finnes det meste her (...)»

, VG