Jentene fra englandsbåten

; Karin Okkenhaug Seim (Oppleser) ; Karen S. Jensen (Oversetter)

Serie: Nora Sand 1

«Bogen er Lone Theils debutroman, og det tegner sørme godt for hendes fremtidige forfatterskab. Historien er intens, spændende og nervepirrende. Plottet hænger rigtig flot sammen. En meget imponerende debut. At forfatteren selv har været journalist og boet i England professionelt er meget tydeligt. Beskrivelsen af London og englændernes måde at være på især overfor danskere bliver flot beskrevet i passager i bogen.»

, Bogfidusen Terningkast 6
To danske piker fra en ungdomsinstitusjon forsvinner sporløst fra Englands-båten i 1985. Mange år senere dukker et bilde av pikene opp i en gammel koffert i en bruktbutikk i en engelsk kystby. Nora Sand er journalist og London-korrespondent for bladet Globalt. Les mer
Vår pris
199,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 199,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Om boka

To danske piker fra en ungdomsinstitusjon forsvinner sporløst fra Englands-båten i 1985. Mange år senere dukker et bilde av pikene opp i en gammel koffert i en bruktbutikk i en engelsk kystby. Nora Sand er journalist og London-korrespondent for bladet Globalt. Hun begynner å nøste i de to jentenes brokete fortid, og finner forbindelser til en seriemorder som avtjener livstidsstraff i det beryktede fengselet Wolf Hall. Da tar det ikke lang tid før Nora begynner å frykte for sitt eget liv. Romanen er inspirert av en virkelig hendelse, hvor bilder av to ukjente jenter tatt i København dukker opp hos en utenlandsk seriemorder.


Copyright Lone Theils 2015 by Agreement with Grand Agency

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?