Journal 64

; Erik Johannes Krogstad (Oversetter)

Serie: Avdeling Q 4

Jussi Adler-Olsen skaper kriminalhistorier av særegen kvalitet: intense og samfunnsengasjerte - og fulle av burlesk humor. Les mer
Vår pris
159,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Vår pris: 159,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Om boka

Helt fram til 1950-tallet ble "upassende" kvinner deportert til den lille øya Sprogø, der misbruk, tvang og svik var hverdagskost. Dit kom også den unge Nete Hermansen, og derfra klarte hun å unnslippe - trodde hun. Den dagen fortiden innhenter henne, blir også starten på en av Avdeling Qs mest kompliserte saker.

Hva skjuler seg i Netes fortid? Hva skjedde med henne, og hvor ble det av menneskene omkring henne? Flere av dem blir sporløst borte. Hvem sto bak forsvinningene?

Adler-Olsen har levert et burlesk, heseblesende og kjempespennende melodrama av internasjonalt format.
Bo Tao Michaëlis, politiken.dk

Samtidig som etterforsker Carl Mørck er kommet i en svært vanskelig situasjon i forbindelse med en drapssak som involverer ham personlig, gjenåpnes den 23 år gamle saken. Den skal vise seg å handle om overgrep på det aller groveste. Overgrep som tilsynelatende fortsatt finner sted. Og en ny, kaldblodig morder kommer på banen.

Fakta

Om forfatteren

Jussi Adler-Olsen er tidligere forlagsdirektør og sjefredaktør. Han debuterte med thrilleren Alfabethuset i 1997. Siden har han skrevet fem kritikerroste romaner. For den fjerde boka i serien, Journal 64, har han fått den prestisjefylte prisen De Gyldne Laurbær.

Hvordan lese denne e-boka?