Juleoratoriet

; Kim Haugen (Oppleser) ; Per Qvale (Oversetter)

Solveig Nordensson hadde en visjon om å oppføre Bachs Juleoratorie i kirken i den lille byen Sunne. Det skulle gå tre generasjoner før drømmen ble virkelighet. Les mer
Vår pris
99,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 99,-

(Lyd-CD)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Tre menn - tre generasjoner
Solveigs alt for tidlige død setter et uutslettelig preg på familien Nordensson. Hennes mann Aron er ikke i stand til å akseptere at hun er borte. Sønnen Sidner leter etter kjærlighet og samhold etter morens død, og må reise til den andre siden av jorden for å finne det. Først sønnesønnen Victor blir i stand til å realisere sin bestemors visjon om å oppføre det monumentale verket i den lille småbykirken.

Magisk realisme på svensk
Juleoratoriet tar lytteren med på en reise i tid, men også i rom. Fra sitt geografiske utgangspunkt i Värmland, beveger den seg ut i verden i dobbel forstand. Personenes savn og lengsler får universell karakter, drømmen og virkeligheten flyter over i hverandre. Og bak det hele toner Bachs musikk. Juleoratoriet er en vakker og tilgjengelig roman for alle, og den ble i sin tid tildelt Nordisk Råds litteraturpris. Nå kan du oppleve den på lydbok, lest av skuespilleren Kim Haugen. Gled deg!

Göran Tunström
Juleoratoriet

Lest av Kim Haugen
Oversatt av Per Qvale
9 CD, spilletid 10,51 t.

Fakta