Krittmannen

; Guro Dimmen (Oversetter)

«Krittmannen er en nifs krimroman om jakten på en morder - der mystiske krittfigurer både tåkelegger og peker på den skyldige. (...) Barndommen kan utvilsomt være idyllisk - men også fylt med frykt og uhygge. I Krittmannen får vi alt i rikt monn.»

, VG Terningkast 5
Tolv år gamle Eddie og vennene hans bruker krittegninger til å overlevere hemmelige beskjeder. Og det er gøy til å begynne med, helt til figurene fører dem til liket av en ung jente. Det er tretti år siden nå, og Ed trodde at fortiden lå bak ham. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Tolv år gamle Eddie og vennene hans bruker krittegninger til å overlevere hemmelige beskjeder. Og det er gøy til å begynne med, helt til figurene fører dem til liket av en ung jente. Det er tretti år siden nå, og Ed trodde at fortiden lå bak ham.

Plutselig mottar han et brev som inneholder to ting: et stykke kritt og en tegning av en krittmann. Da historien begynner å gjenta seg, skjønner Ed at leken ikke er over. 

«Jeg har ikke hatt en søvnløs natt på grunn av en bok på lang tid. Krittmannen forandret på det. Gratulerer, C.J. Tudor!»

Fiona Barton, forfatter av Enken

Fakta

Bla i boka