Løgnenes konge - John Hart

Løgnenes konge

; Kjersti Velsand (Oversetter)

«Spenningsdebutanten John Hart kan hamle opp med John Grisham og Stephen King.»

Politiken
John Harts prisbelønnede og kritikerroste debut er en kompleks og urovekkende thriller fra forfatterens hjemtrakter North Carolina. Som i Harts bestselgere Det siste barnet og Ved elven får leseren ikke bare en dose drivende spenning, men også et dypdykk i menneskesinnet og i skjøre familierelasjoner. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

John Harts prisbelønnede og kritikerroste debut er en kompleks og urovekkende thriller fra forfatterens hjemtrakter North Carolina. Som i Harts bestselgere Det siste barnet og Ved elven får leseren ikke bare en dose drivende spenning, men også et dypdykk i menneskesinnet og i skjøre familierelasjoner. Jackson Workman Pickens - Work, som alle kaller ham - har alltid levd i skyggen av sin far Ezra, en svært suksessfull forsvarsadvokat. Work er også advokat, men mer av plikt enn av lyst. Når Ezra forsvinner, nøler Work med å hjelpe politiet, for han frykter at sporene vil føre til søsteren Jean. Bare han og traumatiserte Jean vet hvor ond og manipulerende faren kunne være, og hvilken rolle han spilte i morens død. Men Works tilbakeholdenhet går ikke upåaktet hen, og da farens lik dukker opp et år senere, er han ikke bare offer i en familietragedie, han er også den hovedmistenkte i en mordsak. Work innleder en desperat jakt på sannheten og tvinges samtidig til å grave dypt i sin egen fortid.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Font
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 475
ISBN: 9788281691247
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The king of lies
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Spenningsdebutanten John Hart kan hamle opp med John Grisham og Stephen King.»

Politiken

«Harts prosa er som å lese Raymond Chandler.»

Entertainment Weekly

«Harts praktfulle debut er en usedvanlig dyptloddende og kompleks thriller ... Få lesere vil klare å motstå fristelsen til å sluke denne kraftprestasjonen i ett strekk - eller til å rope på mer John Hart.»

Publishers Weekly

«Et fantastisk nytt talent.»

Pat Conroy