Løgnenes konge - John Hart

Løgnenes konge

; Kjersti Velsand (Oversetter)

«Spenningsdebutanten John Hart kan hamle opp med John Grisham og Stephen King.»

Politiken
John Harts debutroman er en kompleks og urovekkende thriller fra forfatterens hjemtrakter North Carolina. Som i bestselgerne Det siste barnet og Ved elven får leseren ikke bare en dose drivende spenning, men også et dypdykk i menneskesinnet og i skjøre familierelasjoner. Les mer
Vår pris
199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

John Harts debutroman er en kompleks og urovekkende thriller fra forfatterens hjemtrakter North Carolina. Som i bestselgerne Det siste barnet og Ved elven får leseren ikke bare en dose drivende spenning, men også et dypdykk i menneskesinnet og i skjøre familierelasjoner.Jackson WorkmanPickens . Work, som alle kaller ham .har alltid levd i skyggen av sin far Ezra, en svært suksessfull forsvarsadvokat. Work er også advokat, men mer av plikt enn av lyst. Når Ezra forsvinner, nøler Work med å hjelpe politiet, for han frykter at sporene vil føre til søsteren Jean. Bare han og traumatiserte Jean vet hvor ond og manipulerende faren kunne være, og hvilken rolle han spilte i morens død. Men Works tilbakeholdenhet går ikke upåaktet hen, og da farens lik dukker opp et år senere, er han ikke bare offer i en familietragedie, han er også den hovedmistenkte i en mordsak. Work innleder en desperat jakt på sannheten og tvinges samtidig til å grave dypt i sin egen fortid.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Font
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788281691551
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The king of lies
Format: EPUB
Filstr: 0.8 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Spenningsdebutanten John Hart kan hamle opp med John Grisham og Stephen King.»

Politiken

«Harts prosa er som å lese Raymond Chandler.»

Entertainment Weekly

«Harts praktfulle debut er en usedvanlig dyptløddende og kompleks thriller ... Få lesere vil klare å motstå fristelsen til å sluke denne kraftprestasjonen i ett strekk - eller til å rope på mer John Hart.»

Publishers Weekly

«Et fantastisk nytt talent.»

Pat Conroy