Lommeuret - Beverly Lewis

Lommeuret

; Karina Loka (Oversetter)

Den siste boken i miniserien om messingskrinet, av USAs bestselgende Amish-inspirerte forfatter!

Sylvia Miller har alltid hatt en spesiell plass i den konservative Old Order-familien sin, en plass Adeline Pelham truer når hun helt uventet plutselig dukker opp i Hickory Hollow. Les mer
Vår pris
279,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 279,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Den siste boken i miniserien om messingskrinet, av USAs bestselgende Amish-inspirerte forfatter!

Sylvia Miller har alltid hatt en spesiell plass i den konservative Old Order-familien sin, en plass Adeline Pelham truer når hun helt uventet plutselig dukker opp i Hickory Hollow. Selve eksistensen hennes er en påminnelse om den smertefulle hemmeligheten som så nylig har snudd opp ned på alt for familien. Dette er en utfordrende tid å skulle ta imot en Englischer på - og spesielt denne Englischeren. Vil Adelines ankomst utgjøre dråpen som får det til å renne over for familien Miller og amishsamfunnet? Er det rett og slett for mange hemmeligheter nå? Eller kan Gud bringe noe godt ut av fortidens feiltrinn?
Beverly Lewis skrev sin første historie som niåring da hun bodde i nærheten av amishland i Lancaster County. Hun møter daglig sine mange leservenner på Facebook og svarer personlig på fanbrev. Sammen med ektemannen bor Lewis i Colorado i nærheten av familien sin.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Hermon
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 300
ISBN: 9788230215937
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The timepiece
Format: 23 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger