Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Mørk storm

«(...) rike karakterskildringer (...) vet hvordan å skape karakterer som leseren kan relatere seg til, og med akkurat passe nok action og spenning til å holde på leseren hel til siste slutt.»

The Real Book Spy

Den standhaftige Saffron Courtney er datter av forretningsmannen og krigsveteranen Leon Courtney, som oppfostret henne alene i koloniserte Kenya. Etter som Saffron vokser til, vokser også lysten på selvstendighet og nye eventyr. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Den standhaftige Saffron Courtney er datter av forretningsmannen og krigsveteranen Leon Courtney, som oppfostret henne alene i koloniserte Kenya. Etter som Saffron vokser til, vokser også lysten på selvstendighet og nye eventyr. Hun reiser til England og blir student ved Oxford, der hun forelsker seg i den unge idealisten Gerhard von Meerbach, hvis velstående bror er nazi-sympatisør. Den andre verdenskrigen truer, og Gerhards prinsipper blir satt på prøve da en jødisk venn setter livet hans i fare. Gerhard blir tvunget til å ta stilling til de onde kreftene som truer både familien og landet hans. For mens krigen kaster tunge skygger over landene deres, kolliderer også Saffrons og Gerhards to verdener. Er kjærligheten mellom dem sterk nok til å overleve krigens ondskap?

Medlemsvurdering:
Endelig var fortsettelsen her. Den ble slukt som alle de andre han har skrevet også. En førsteklasses forfatter som jeg håper kommer ut med flere bøker.

Greta Jensen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202631253
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
War cry
Serie
Courtney 15

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«(...) rike karakterskildringer (...) vet hvordan å skape karakterer som leseren kan relatere seg til, og med akkurat passe nok action og spenning til å holde på leseren hel til siste slutt.»

The Real Book Spy

«En fabelaktig saga (...) skaper en verden av mystikk og skjønnhet (...) genuine karakterer, unike og realistiske (...) får leseren til å kjenne på sinne og redsel (...) en sidevender det er vanskelig å legge fra seg!»

Portland Book Review

«(...) the story is wonderfully plotted, woven together by quick but not disconcerting cinematic shifts from scene to scene in a narrative that keeps the pages turning. Occasionally melodramatic, sometimes grandiloquent; those who liked Wouk's War and Remembrance will certainly enjoy this Smith saga.»

Kirkus Reviews

Kunders vurdering

G
Greta Jensen – 06.04.2019

– Endelig var fortsettelsen her. Den ble slukt som alle de andre han har skrevet også. En førsteklasses forfatter som jeg håper kommer ut med flere bøker.

M
Magne Gåsland – 05.03.2019

– Mørk Storm

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mørk storm:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv