Mørketall

; Einar Blomgren (Oversetter)

Serie: A-gruppen 8

«Dahl er som vanlig spennende og engasjerende, og er språklig en ener blant krimforfatterne.»

, Trønder-Avisa Terningkast 5
En fjorten år gammel jente forsvinner da en sjuendeklasse fra Stockholm er på klassetur i Ångermanland. Politets spesialenhet A-gruppen blir koplet inn fordi mystiske biler med Litauen-skilter er sett i traktene. Les mer
Vår pris
179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

En fjorten år gammel jente forsvinner da en sjuendeklasse fra Stockholm er på klassetur i Ångermanland. Politets spesialenhet A-gruppen blir koplet inn fordi mystiske biler med Litauen-skilter er sett i traktene. Dessuten bærer den unge jenta, Emily, på mørke hemmeligheter.


Mørketall er den åttende boken i den kritikerroste serien om A-gruppen.

Fakta

Bla i boka

Anmeldelser

«Dahl er som vanlig spennende og engasjerende, og er språklig en ener blant krimforfatterne.»

, Trønder-Avisa Terningkast 5

«Velskrevet, svært godt plott, humoristisk beskrivelse av arbeidet i A-gruppen og dertil et tydelig innlegg i en pågående moraldebatt".»

, Aktuell

«Det som løfter denne krimboka fra mange andre, er Arne Dahls små filosofiske utlegninger, lagt i munnen på de forskjellige karakterene i boka.»

, Oppdal Arbeiderblad

«Arne Dahl er i dag Sveriges overlegent beste kriminalforfatter - stilistisk, intrigemessig, psykologisk. Dahl leker med oss som morderen leker med sitt offer.»

Expressen

«Dahl hører til de spenstigste stilistene i sin sjanger. En spennende kriminalroman, som samtidig kan betraktes som et innlegg i en viktig moraldebatt. Det er man ikke vant til.»

Aftonbladet

«Det er ikke mange nordiske krimforfattere som kan måle seg med svenskenes Arne Dahl (...) etter en så velkomponert krim som Mørketall, en kan neppe unngå å få lyst til å starte på begynnelsen, for å se hvordan det hele startet. Det skal nemlig ikke så mange sidene til før en blir hekta på denne Dahl.»

, Hamar Arbeiderblad

«Dahl åpner mesterlig, og litt forvirrende med ungdomsskoleelvenes vitneforklaringer og skildrer også glimrende etterforskernes mange private kamper.»

, Moss Avis

«Mørketall hever seg langt over det meste i svensk kriminallitteratur. Dahl viser som en av få kriminalforfattere hva som kreves for både å bevare og fornye sjangeren.»

Svenska Dagbladet