Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Münsters sak

«Nesser skriver så uhyggelig presist . fascinerende lesning.»

Terje Thorsen, Dagbladet

Waldemar Leverkuhn er en tilsynelatende harmløs gammel mann. Sammen med sin kone fører han en stille tilværelse i en beskjeden leiegård. Hans eneste fornøyelse er den ukentlige turen på kroa med tre kamerater. Les mer

289,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Waldemar Leverkuhn er en tilsynelatende harmløs gammel mann. Sammen med sin kone fører han en stille tilværelse i en beskjeden leiegård. Hans eneste fornøyelse er den ukentlige turen på kroa med tre kamerater. Det blir også det siste han gjør. Etter at de fire en kveld har feiret en felles lottogevinst, går han hjem . og blir drept i sin egen seng av tjueåtte knivstikk. Hvorfor? Det blir en vanskelig sak for etterforskerne Van Veeteren og Münster, en sak der det å forstå motivene bak ugjerningen blir spesielt viktig for å finne morderen.

«Nesser skriver så uhyggelig presist . fascinerende lesning.»Terje Thorsen, Dagbladet
«Norske forfattere av slike bøker [politiromaner] får ha meg tilgitt. En av de aller fineste eksponentene for denne svenske livskraften er Håkan Nesser og hans bøker om kommissarie Van Veeteren og hans undersåtter ved politiet i Maardam.»Leif Ekle, NRK P 2 . Kulturnytt

Medlemsvurdering:
Dette er en knallbok av Nesser! Den starter med at herr Leverkuhn er ute og feirer en stor pengegevinst - og så blir drept hjemme i sin egen seng samme kveld. Med 28 knivstikk. Er det kona, en av de tre vennene, andre venner.. Hvem kan ha gjort noe så bestialsk?! Historien rulles opp, og er utrolig spennende! Münster har lært mye av Van Veteren, og prøver ikke bare å finne ut hvem, men også hvorfor. VV selv nyter tilværelsen i antikvariatet sitt. Når løsningen synes å stagnere kommer nye elementer inn i etterforskningen. Det er dette som gjør boka så fabelaktig bra. Det står aldri stille, og historie og løsning tar nye veier. En utrolig spennende bok - til siste side! Anbefales på det varmeste.

Lena

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242184863
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Münsters fall
Serie
Van Veeteren 6

Lytt til utdrag

Anmeldelser

«Nesser skriver så uhyggelig presist . fascinerende lesning.»

Terje Thorsen, Dagbladet

«Norske forfattere av slike bøker [politiromaner] får ha meg tilgitt. En av de aller fineste eksponentene for denne svenske livskraften er Håkan Nesser og hans bøker om kommissarie Van Veeteren og hans undersåtter ved politiet i Maardam.»

Leif Ekle, NRK P2

Kunders vurdering

L
Litteraturelsker – 03.08.2007

– Håkan Nesser skriver presist og nydelig om livet, og om tragedier. Denne boka utleverer vonde følelser på en litt kald måte; men samtidig opplever leseren smerten rundt den kriminelle saken. Van Veeteren må nok inn i denne saken også, men dette er Munsters sak, og han noester i en familietragedie der han stanger hodet mot flere vegger, før han kanskje finner den løse tråden. Dette er nydelig krim, der du ikke kan legge boka fra deg. Dersom du har lest flere av forfatterens bøker kan du her med glede få observere hvordan livene til Munster, Moreno og Van Veeteren utvikler seg, sammen med deres karrierer. Men; det er inget must å ha lest de andre bøkene.

L
Lena – 09.11.2004

– Dette er en knallbok av Nesser! Den starter med at herr Leverkuhn er ute og feirer en stor pengegevinst - og så blir drept hjemme i sin egen seng samme kveld. Med 28 knivstikk. Er det kona, en av de tre vennene, andre venner.. Hvem kan ha gjort noe så bestialsk?! Historien rulles opp, og er utrolig spennende! Münster har lært mye av Van Veteren, og prøver ikke bare å finne ut hvem, men også hvorfor. VV selv nyter tilværelsen i antikvariatet sitt. Når løsningen synes å stagnere kommer nye elementer inn i etterforskningen. Det er dette som gjør boka så fabelaktig bra. Det står aldri stille, og historie og løsning tar nye veier. En utrolig spennende bok - til siste side! Anbefales på det varmeste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Münsters sak:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv