Nobels testamente - Liza Marklund

Nobels testamente

; Lena Meieran (Oppleser) ; Ellen Karine Berg (Oversetter)

Serie: Annika Bengtzon 6

Journalist Annika Bengtzon har denne gang status som øyenvitne, og får dermed forbud mot å skrive om saken av politiet. Les mer
Vår pris
449,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Lyd-CD
Legg i
Lyd-CD
Legg i
Vår pris: 449,-

(Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

En morder i aftenkjole tar seg ubemerket inn på Nobelfesten på Stockholms Stadshus. På dansegulvet i Gyllene Salen skyter hun Nobelkomiteens leder Caroline von Behring rett i hjertet. Annika Bengtzon er vitne til at von Behring dør. Samtidig rømmer morderen gjennom en vareutgang og videre i en båt over Mälaren.
Stockholm og Sverige er lamslått. Terrorismen har nådd Skandinavia, og en politijakt uten like innledes.

Annika Bengtzon havner midt i dramaet, ikke som journalist, men som nærmeste vitne. Politiet forbyr henne å skrive om saken, noe som er uholdbart for både Annika og hennes arbeidsgiver, Stockholmsavisen Kvällspressen. Hun går ut i permisjon, men når hun mange måneder senere kommer tilbake, er saken fortsatt ikke løst. Og Annika begynner å forske.


Livet hennes er kaotisk - ektemannen Thomas blir ansatt i Justisdepartementet, familien flytter, vennene svikter.
Gjennom sin nye nabo, forskeren Ebba Romanova, får hun adgang til en for henne fremmed verden; vitenskap og legemiddelindustri. Et drama med voldsom, brå død gjennom flere sekler rulles opp.
Hvor enn Annika snur seg, finner hun sporene etter samme mann: Alfred Nobel - den ensomme og ulykkelige industrimagnaten som etterlot seg en arv - og som nå hylles av hele verden. Til slutt innser Annika hvor hun kan finne løsningen på gåten: i Nobels testamente.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Piratforl.
Språk: Norsk Bokmål
Spilletid: 810 Min.
ISBN: 9788281430587
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Nobels testamente
Format: 13 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger