Piken på toget

; Bodil Vidnes-Kopperud (Oppleser) ; Runa Eilertsen (Oppleser) ; Hilde Nyeggen Martinsen (Oppleser) ; Bente Rannveig Hansen (Oversetter)

Gjennom hele boken trodde jeg at jeg hadde skjønt hvem morderen var. Jeg tok feil. Da løsningen omsider gikk opp for meg, satt jeg igjen med denne irriterende følelsen av at dette burde jeg ha skjønt. Akkurat den følelsen hos leseren får nok de fleste krimforfattere - Paula Hawkins inkludert - til å smile fornøyd. Høyst fortjent.

, VG Terningkast 5
Rachel tar det samme toget hver dag. Fra toget ser hun det samme paret spise frokost på verandaen sin. Hun kaller dem Jason og Jess, og de virker så glade. En dag ser hun en annen person i hagen. Kort tid etter er Jess på nyhetene. Hun er savnet. Piken på toget av Paula Hawkins er en besettende thriller om besettelse. Les mer
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Lyd-CD) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Når Jess forsvinner, trekkes Rachel mot etterforskningen og prøver å bidra. I stedet blir hun selv mistenkt. Kastet ut i en verden full av svik, hemmeligheter og bedrageri, må hun konfrontere fortiden sin.

Tre kvinner, tre menn, knyttet sammen gjennom ekteskap eller utroskap. Hver av dem kan klandres for noe. Men bare en av dem er en morder i denne psykologiske thrilleren om sårbarhet og besettelse.

Piken på toget er en illevarslende og sammenfiltret historie om jakten på sannheten.

Fakta