Sånn mister du henne ; Synk : samlede noveller - Junot Díaz

Sånn mister du henne ; Synk : samlede noveller

; Knut Ofstad (Oversetter) ; Signe Prøis (Oversetter)

Jeg er ikke en ond fyr. Jeg vet hvordan det låter - defensivt, skruppelløst - men det er sant. Jeg er som alle andre: svak, full av feil, men grunnleggende sett god. Magdalena er uenig.


En ny novellesamling fra Junot Diaz, Pultizerprisvinner og bestselgende forfatter av Oscar Waos korte makeløse liv, om kjærlighetens uforglemmelige, umulige kraft. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Jeg er ikke en ond fyr. Jeg vet hvordan det låter - defensivt, skruppelløst - men det er sant. Jeg er som alle andre: svak, full av feil, men grunnleggende sett god. Magdalena er uenig.


En ny novellesamling fra Junot Diaz, Pultizerprisvinner og bestselgende forfatter av Oscar Waos korte makeløse liv, om kjærlighetens uforglemmelige, umulige kraft.

I sentrum av disse fortellingene står den sjarmerende og uimotståelige Yunior, en ung, sjarmerende tøffing som er like besatt av kjærlighet som han er skjødesløs.


I en energisk, innovativ, øm og morsom prosa, blottlegger fortellingene den uendelige lengselen og uunngåelige svakheten i menneskenes hjerter. De minner oss på at begjær alltid seirer over

erfaring, og at kjærligheten varer evig.


"En absolutt godbit - full av oppfinnsom slang, smittende overstrømmende fortellinger om kjærlighet og utroskap i det dominikansk-amerikanske samfunnet i New Jersey."

Guardian Books of the Year


"Lysende, iblant ustyrtelig morsom og alltid avvæpnende ... Leserne vil huske hvorfor alle ønsker å skrive som Díaz, ta ham med hjem, eller begge deler. Disse rå og ærlige fortellingene dirrer av hes ghetto-hip-hop og en mer subtil, men mer vital gjenklang av menneskehjertet."

Publishers Weekly"Glødende, uimotståelige nye noveller ... Det er en hard verden Díaz maner fram, men også en verden fylt av humor, som løftes av menneskeåndens hardnakkede gjenstridighet." People


"Skrivekunst på dette nivået dukker opp, hvis vi er heldige, en eller to ganger per generasjon."

Observer

"En av samtidslitteraturens mest særpregete og uimotståelige stemmer."

New York Times

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 303
ISBN: 9788202434397
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: This is how you lose her ; Drown
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger